• تاریخ انتشار : 1397/12/04 - 18:44

وضعیت خدمت رسانی در بیمارستان شهید ستاری قرچک ورامین با حضور معاونین درمان و توسعه دانشگاه بررسی شد

وضعیت خدمت رسانی در بیمارستان شهید ستاری قرچک با حضور معاونین درمان و توسعه منابع دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

روابط عمومی معاونت درمان: وضعیت خدمت رسانی در  بیمارستان شهید ستاری قرچک با حضور معاونین درمان و توسعه منابع دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر میرهاشمی معاون درمان دانشگاه و دکتر شهرامی معاون توسعه منابع دانشگاه به همراه مدیران ستادی خود در نشستی با رئیس و مسئولین بیمارستان و رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان و نمایندگان بنیاد برکت، پیرامون مسائل مربوط به همکاری های بین دانشگاه و بنیاد برکت به منظور  تسهیل فرایندهای جاری بیمارستان، جذب پزشکان متخصص مقیم و بهبود وضعیت خدمت رسانی به بیماران بحث و گفتگو کردند.

سپس معاون درمان بعد از بازدید از بخش های مختلف بیمارستان شهید ستاری قرچک، با حضور در بیمارستان شهید مفتح ورامین از بخش تازه تاسیس جراحی و ساختمان در حال ساخت مرکز غربال گری سرطان بیمارستان بازدید کرد.

همچنین دکتر میرهاشمی در خلال این بازدید در نشستی با اعضا مجمع خیرین سلامت بیمارستان شهید مفتح ورامین ضمن گفتگو پیرامون اقدامات صورت گرفته، بر حمایت معاونت درمان برای رفع مشکلات و پیشرفت اصلاحات قول مساعد داد.

گفتنی است با اشاره به بهبود وضعیت خدمت رسانی در شهرستان های تابعه دانشگاه بعنوان یکی از اهداف اصلی حوزه درمان دانشگاه، بازدیدها و نشست های مذکور در دستور کار این معاونت قرار دارد.