• تاریخ انتشار : 1397/10/22 - 12:53
پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مناسبت روز پرستار:

پرستاران نماد خدمت صادقانه در حوزه سلامت

دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هم‌زمان با ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار، از تلاش‌های این قشر خدوم در حوزه سلامت قدردانی کرد و آن‌ها را نماد خدمت صادقانه در حوزه سلامت بر شمرد

پرستاران نماد خدمت صادقانه در حوزه سلامت

معاونت درمان: دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، این روز را به قشر خدوم پرستار تبریک گفت.

متن پیام رئیس دانشگاه به این شرح است:

بسمه‌تعالی

فرا رسیدن ولادت با سعادت حضرت زینب کبری(س) بزرگ بانوی مهربانی و اسوه صبر و همچنین روز پرستار را به جامعه تلاشگر و دلسوز پرستاری تبریک می‌گویم. پرستاران در جامعه بزرگ سلامت نه تنها با دستان خود بلکه با نیت‌های خیر و قلب‌های مهربان، به تکیه‌گاه مطمئن  براي مردم و سياست گذارن در این حوزه تبدیل‌ شده‌اند.

نقش بی‌بدیل این قشر تلاشگر و صبور در اجرای برنامه‌های طرح تحول سلامت توانست برگ زرینی در خدمات سلامت و در این برهه از زمان به ثبت برساند و تا همیشه جزئی از افتخارات این تلاشگران خواهد بود  اميد است تلاش‌های انجام‌شده  به‌منظور ارتقاء و بهبود کیفیت در شرایط معیشتی و رفاه این همکاران ارجمند به نتيجه مطلوب برسد تا بتواند قطره‌ای از دریای تلاش‌ها و خدمات صادقانه پرستاران ارجمند را جبران نماید.

امیدوارم این همکاران ارجمندم در همه حوزه‌های بهداشتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مسیر بالندگی و خدمت به مردم شریف ایران اسلامی همچنان پیشتاز و ثابت قدم باشند. موفقیت، سلامتی و سربلندی پرستاران عزیز در خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و در راه بهبود سلامت جسم و روان مردم عزیز کشو را از خداوند منان خواستارم.

دکتر محمد آقاجانی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی