• تاریخ انتشار : 1398/02/16 - 08:38

پنجاه وششمین کمیته بررسی علل مرگ مادر باردار در معاونت درمان تشکیل شد

پنجاه و ششمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادران باردار در راستای اجرای نظام مراقبت مرگ مادری تشکیل شد

پنجاه وششمین کمیته بررسی علل مرگ مادر باردار در معاونت درمان تشکیل شد

روابط عمومی معاونت درمان: پنجاه و ششمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادران باردار در راستای اجرای نظام مراقبت مرگ مادری در روز یکشنبه 15 اردیبهشت ماه در معاونت درمان دانشگاه تشکیل شد.

کمیته مذکور باحضور دکتر میر هاشمی معاون درمان، دکتر رضایی مشاور اجرایی درمان، مدیر گروه های زنان، داخلی و قلب دانشگاه و دیگر اعضاء کمیته برگزارشد.

دکتر میرهاشمی در ابتدا ضمن تبریک روز ماما به تمامی ماماهای تحت پوشش دانشگاه پیرامون اهمیت و حساسیت این قشر در حیطه عملکرد بالینی، اهمیت برگزاری کمیته های مرگ مادر در راستای شناسائی علل قابل اجتناب مرگ مادری و کاهش مرگ مادر مطالبی را بیان کرد.

سپس با حضور استادان بررسی علت مرگ 1 مادر باردار مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مصوباتی برای کاهش مرگ مادر تعیین شد.