• تاریخ انتشار : 1401/01/23 - 00:24
با فرارسیدن 23 فروردین ماه :

پیام تبریک معاون درمان به مناسبت روز دندانپزشک

معاون درمان دانشگاه در پیامی فرا رسیدن 23 فروردین ماه مصادف با روز دندانپزشک را به تمامی دندانپزشکان بویژه همکاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تبریک گفت

پیام تبریک معاون درمان به مناسبت روز دندانپزشک

معاون درمان دانشگاه در پیامی فرا رسیدن 23 فروردین ماه مصادف با روز دندانپزشکی را به تمامی دندانپزشکان بویژه همکاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در پیام تبریک دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه آمده است:

همکاران محترم حوزه سلامت دهان و دندان!

با سلام و احترام

بیست و سوم فروردین هر سال روز قدردانی از خدمات ارزنده همکاران دندانپزشکی است که با تلاش مستمر در زمینه بهداشت و درمان دهان و دندان، نقش بسیار مهم و قابل توجهی در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می کنند.

گرامیداشت خدمات سلامت دهان و دندان و دندانپزشکان، نشان از اهمیت خدمات ایشان به عنوان معماران لبخند زیبای سلامت است.

بر خود لازم می‌دانم روز دندانپزشک را به تمامی استادان، اعضای هیات علمی، دندانپزشکان، دانشجویان گرامی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و همکارانم در معاونت درمان، که در مسیر سلامتی جامعه گام برداشته و دانش، تجربه و مهارت خود را برای خدمت به مردم بکار می‌گیرند، تبریک عرض نمایم.

از درگاه ایزد منان برای همه تلاشگران این عرصه سربلندی، عزت، سلامتی و توفیق روزافزون را مسألت  می نمایم.

دکتر رضا زندی

معاون درمان دانشگاه