• تاریخ انتشار : 1398/10/11 - 09:19
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز پرستار

دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری، استادان و اعضای هیات علمی و پرستاران شاغل در دانشگاه تبریک گفت.

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز پرستار

روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی: دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری، استادان و اعضای هیات علمی و پرستاران شاغل در دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است :

خجسته میلاد با سعادت بانوی ایثار و استقامت و نامگذاری آن با نام روز پرستار در تقویم سلامت ایران اسلامی بیانگر جایگاه ارزشمند این حرفه مقدس و مقام پرستاران گرانقدر می باشد.

بدون تردید مناسبتی شایسته تر از میلاد اسوه صبر و حمایت حضرت زینب کبری(س) به عنوان روز پرستار و قدردانی از تلاش، کوشش و تکریم شما عزیزان که در شرایط سخت و طاقت فرسا با آرامشی وصف ناپذیر، روح امید و زندگی را به بیماران هدیه می دهید، نمی توان یافت.

پیامبر اکرم (ص) در باب اهميت اين حرفه، فرموده است: کسی که یک شبانه روز از بیماری پرستاری کند، خداوند او را با ابراهیم خلیل (ع) محشور خواهد کرد و او همانند برق خیره کننده و درخشان از صراط عبور می‏‌کند.

اینجانب ضمن گرامیداشت خجسته میلاد حضرت زینب کبری (س)، از تلاش های همه همکاران حوزه پرستاری اعم از استادان، اعضاء هیات علمی و پرستاران شاغل در مراکز درمانی و ستادی  دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قدردانی نموده و از خداوند سبحان برای یکایک شما عزیزان سلامتی و موفقیت مسئلت می‌نمایم.

امید است در تمام شئون کار و زندگی، به ویژه در تحقق اهداف پرستاریی، سلامت همگانی و رضایت مردم موفق و مؤید باشید.

دکتر سیدهادی میرهاشمی

معاون درمان دانشگاه