• تاریخ انتشار : 1393/01/17 - 08:46

پیام نوروزی دکتر مسعود یاوری معاون درمان به مناسبت آغاز سال 93

روابط عمومی معاونت درمان: معاون درمان در پیامی فرا رسیدن نوروز 1393 را به تمامی دانشگاهیان علوم پزشکی شهید بهشتی خصوصا همکاران حوزه درمان تبریک گفت....

پیام نوروزی دکتر مسعود یاوری معاون درمان به مناسبت آغاز سال 93

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه در پیامی فرارسیدن نوروز 1393 را به تمامی دانشگاهیان علوم پزشکی شهیدبهشتی خصوصا همکاران حوزه درمان تبریک گفت.

متن کامل این پیام به شرح ذیل است:

بار دیگر نوروز با تمام زیبائیهایش فرا می رسد، بار دیگر ایام سرخوشی و سرسبزی می آید و بار دیگر طبیعت رخ می نمایاند و جلوه ای از آفرینش و جلال الهی را آشکار می سازد.

ما ایرانیان نیز نوروز را به جشن و سرور می نشینیم و گرامی می داریم و آن را سر آغازی دوباره بر تجدید ارادتها، یکدلی و محبت های خالصانه و زدودن کدورت ها می دانیم آن را فصلی نو برای نوشدن همراه با طبیعت و متخلص شدن به صفات الهی بر شمرده و نسل به نسل، سینه به سینه آن را پاس می داریم.

با پاسداشت معنوي ايام فاطميه، فرا رسيدن سال  1393 هجري خورشيدي و آغاز بهار هستي را خدمت شما عزیزان تبريك عرض نموده و آرزو دارم در سايه توجهات حضرت ولي عصر (عج)، رهنمودهاي حكيمانه مقام معظم رهبري (مدظله العالي) و سياست هاي دولت تدبير و اميد سال جديد سرشار از موفقيت ها و پيروزي هاي ارزشمند براي شما و خانواده محترم تان و كليه هموطنان عزيز كشور باشد.

از پیشگاه آن صاحب جمال، خالصانه ترین درودها، شادترین روزها و موفق ترین لحظات را برایتان آرزومندم.