• تاریخ انتشار : 1397/07/04 - 15:35

پیگری فعالیت های حوزه درمان در هشتمین نشست شورای مدیران / برای رفع مشکلات خدمات پاراکلنیکی در بیمارستان ها باید چاره اندیشی کرد

هشتمین نشست شورای مدیران با حضور دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه برگزار شد

برای رفع مشکلات خدمات پاراکلنیکی در بیمارستان ها باید چاره اندیشی کرد

روابط عمومی معاونت درمان:  هشتمین نشست شورای مدیران با حضور دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه در صبح روز چهارشنبه 4 مهر ماه برگزار شد.

در این نشست که دکتر هاشمی معاون فنی، دکتر یثربی معاون اجرایی، دکتر رضایی مشاور معاون درمان و دیگر مدیران حوزه معاونت حضور داشتند، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط مدیران مجموعه درمان، پیرامون درآمدزایی در حوزه درمان، بهبود وضعیت پرداخت حقوق و مزایای پرسنل، وضعیت خدمات پاراکلینیکی در بیمارستان ها، چگونگی توسعه فعالیت های نظارتی و موارد مرتبط با حوزه درمان بحث و تبادل نظر شد.

معاون درمان دانشگاه در این نشست با اشاره به وجود برخی مشکلات در حوزه خدمات پاراکلینیکی، گفت: خدمات پاراکلینی نقش مهمی در بهبود فرایند خدمات درمانی دارد، ولی در حال حاضر در برخی بیمارستان ها خدمات پاراکلینیکی بدلایل مختلفی دچار مشکلاتی شده است و باید برای رفع آنها چاره اندیشی کرد.

دکتر میرهاشمی خاطرنشان کرد: مدیران حوزه درمان باید برای بهبود خدمت رسانی و رفع مشکلات موجود مراکز درمانی  در کنار مدیران بیمارستانی باشند. و این مهم، مستلزم اطلاع از وضعیت دقیق بیمارستان ها و پیگیری درست از مدیران بالادستی است.

وی با تاکید بر اینکه باید بازدید مدیران و کارشناسان ستادی از بیمارستان و مراکز درمانی تابعه افزایش یابد، یادآور شد: بازدید از مراکز درمانی یکی از  بهترین ابزار شناسایی مشکلات و تعیین اولویت ها است. همچنین باید نتایج بازدیدها به مدیران مراکز درمانی اطلاع و پیگیر اقدامات انجام شده از سوی مدیران بود.

گفتنی است نشست شورای مدیران این معاونت چهارشنبه هر هفته با حضور مدیران تشکیل می شود، و مسائل و مشکلات حوزه های فعالیت مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.