• تاریخ انتشار : 1397/03/06 - 08:27

چهاردهمین کمیته ترویج زایمان طبیعی دانشگاه با حضور مشاور معاون درمان برگزار شد

چهاردهمین کمیته ترویج زایمان طبیعی دانشگاه با حضور دکتر محمدباقر رضایی مشاور معاون درمان دانشگاه در معاونت درمان تشکیل شد

چهاردهمین کمیته ترویج زایمان طبیعی دانشگاه با حضور مشاور معاون درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: چهاردهمین کمیته ترویج زایمان طبیعی دانشگاه با حضور دکتر محمدباقر رضایی مشاور معاون درمان دانشگاه در روز شنبه 5 خردادماه در معاونت درمان تشکیل شد.

کمیته مذکور با حضور روسا، مسئولین بخش های زنان و زایمان و ماما مسئول های بیمارستان های تابعه دانشگاه و همزمان با ابلاغ دستورالعمل جدید ترویج زایمان طبیعی در سال جاری تشکیل شد.

دکتر رضایی در ابتدای نشست ضمن بیان مطالبی پیرامون نقش کادر درمانی در باورپذیری آن بعنوان یک فرهنگ صحیح در سلامت مادر و نوزاد، بر توجه مسئولین به برنامه ترویج زایمان طبیعی تاکید کرد.

سپس خانم عقیقی رئیس اداره مامایی معاونت درمان به به ارائه گزارشی از وضعیت بیمارستان های دانشگاهی پرداخت. و مدیران گروه زنان و مامایی پیرامون تلاش های صورت گرفته در تغییر سیاست ها مطالبی را بیان کردند.

گفتنی است در کمیته مذکور پس از بحث و بررسی پیرامون دستورالعمل ابلاغی و چالش های پیش رو در اجرای آن، راهکارهای لازم ارائه و برای اجرا در دستور کار قرار گرفت.