• تاریخ انتشار : 1397/03/20 - 13:46

چهل و نهمین کمیته بررسی علل مرگ مادر باردار با حضور معاون درمان دانشگاه برگزار شد

چهل و نهمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادر باردار با حضور دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه تشکیل شد

روابط عمومی معاونت درمان: چهل و نهمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادر باردار با حضور دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه در معاونت درمان تشکیل شد.

معاون درمان دانشگاه در ابتدا به بیان مطالبی پیرامون اهمیت برگزاری کمیته های مرگ مادر در شناسائی علل مرگ، اقدامات لازم در مواقع خطر و کارتیمی پرداخت.

سپس با حضور استادان علت مرگ 2 مادر باردار مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت؛ و مصوباتی برای کاهش مرگ مادر در سطح بیمارستان ها تعیین شد.

گفتنی است کمیته تخصصی مذکور در راستای اجرای نظام مراقبت مرگ و با حضور آقای دکتر رضایی مشاور اجرایی معاون درمان، خانم دکتر حسینی مدیر گروه زنان دانشگاه و دیگر اعضاء کمیته در روز شنبه 19 خردادماه در برگزار شد.