• تاریخ انتشار : 1397/02/24 - 14:25

چهل و هشتمین کمیته بررسی علل مرگ مادر باردار دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد

چهل و هشتمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادر باردار به منظور اجرای نظام مراقبت مرگ مادری تشکیل شد

چهل و هشتمین کمیته بررسی علل مرگ مادر باردار دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: چهل و هشتمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادر باردار به منظور اجرای نظام مراقبت مرگ مادری در روز یکشنبه 23 اردیبهشت ماه 97 در معاونت درمان دانشگاه تشکیل شد.

در این کمیته با بیان مطالبی  پیرامون اهمیت برگزاری کمیته های مرگ مادر در شناسائی علل مرگ مادر توسط خانم دکتر حسینی، استادان علت مرگ 2 مادر باردار در حوزه شهید بهشتی را بررسی کردند.

در خاتمه پس از بحث و بررسی مصوباتی برای کاهش مرگ مادر در سطح مراکز درمانی تابعه دانشگاه تعیین شد.

گفتنی است کمیته مذکور توسط اداره مامایی معاونت درمان و با حضور آقای دکتر رضایی مشاور اجرایی درمان، خانم دکتر حسینی مدیر گروه زنان دانشگاه و دیگر اعضاء  کمیته در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.

• کد خبر : 62035