• تاریخ انتشار : 1396/05/28 - 07:59

چهل ویکمین نشست شورای دانشگاه برگزار شد/ گسترش رشته های بین رشته ای در دستور کار قرار گرفت

چهل ویکمین نشست شورای دانشگاه باحضور رئیس و اعضای شورای دانشگاه، صبح روز یکشنبه ۲۲ مردادماه درسالن شهید بهشتی برگزار شد

گسترش رشته های بین رشته ای در دستور کار قرار گرفت

معاونت درمان: چهل و یکمین نشست شورای دانشگاه باحضور رئیس و اعضای شورای دانشگاه، صبح روز یکشنبه ۲۲ مردادماه درسالن شهید بهشتی برگزار شد.

در این نشست که دکتر پیوندی رئیس دانشگاه، معاونان آموزشی، بهداشتی، درمان، تحقیقات وفناوری، دانشجویی و فرهنگی، بین الملل، غذا و دارو، اساتید پیشکسوت دانشگاه و تمامی روسای دانشکده ها حضور داشتند، دستور جلسه توسط دکتر صدوقی معاون آموزشی و دبیر جلسه عنوان شد و اعضای شورا در خصوص هریک از موارد مطروحه به تبادل نظر با یکدیگر پرداختند.

دکتر پیوندی در ابتدای این نشست ضمن ابراز خرسندی درخصوص آغاز فعالیت دولت دوازدهم، اظهار امیدواری کرد که دانشگاه همچنان مسیر شکوفایی و پیشرفت خود را طی کند و کاهش دغدغه های مردم در حوزه بهداشت و درمان از نتایج آن باشد.

رئیس دانشگاه سپس با تاکید بر لزوم گسترش رشته های بین بخشی در دانشگاه، افزود: علوم پزشکی به علوم دیگر وابسته است و درحال حاضر توجه به رشته های بین رشته ای بسیار اهمیت دارد و ما باید با تاکید بر توجه به کیفیت، بتوانیم با نیازهای نظام سلامت پیش برویم و پاسخگوی این نیازها باشیم.

دکتر پیوندی در ادامه با بیان تجمیع مراکز تحقیقاتی دانشگاه، خاطرنشان کرد: ما باید از بحث نوشتن مقالات فراتر رفته و به مرحله دیگری از پژوهش که درراستای رفع نیازهای مردم، تولید ثروت و گسترش ارتباطات مراکز تحقیقاتی هست، حرکت کنیم.

رئیس دانشگاه با ابراز خرسندی از اعلام نتایج نظام اعتباربخشی و رتبه بندی بین المللیASIC  تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حرکت در مسیر استانداردهای آموزشی بین المللی و پس از بازدید کارشناسان نظام اعتبار بخشی و رتبه بندی بین المللی ASIC موفق به کسب رتبه "عالی" شده است که جای تقدیر از تمامی مجموعه دانشگاه دارد.

وی همچنین با اشاره به توسعه آموزشی و گسترش فعالیت های فیزیکی در دانشگاه، اظهار داشت: تلاش ما در دانشگاه بر تجمیع دانشکده ها و همینطور گسترش فضای فیزیکی کتابخانه دانشگاه است که در این زمینه کارهایی درحال انجام است و احداث پردیس امام رضا (ع) ازجمله اقداماتی است که به منظور گسترش فضای فیزیکی و تجمیع دانشکده ها درحال اجراست و امیدواریم این امور باقیات صالحاتی برای همه ما باشد.

درادامه چهل و یکمین نشست شورای دانشگاه، اعضای شورا وارد دستور کار این شورا شدند که با توضیحات متولیان پیشنهاد تاسیس رشته ها همراه بود و سایر اعضای شورا نیز در زمینه موارد مطروحه پیشنهادات، دیدگاهها و نقطه نظرات خود را اعلام داشتند.

لازم به ذکر است که بررسی راه اندازی "رشته جراحی ستون فقرات در مقطع فلوشیپ"؛ بررسی درخواست تاسیس رشته بیهوشی مغز و اعصاب درمقطع فلوشیپ؛ تاسیس رشته بیهوشی زنان در مقطع فلوشیپ؛ تاسیس رشته مدیریت پرستاری در مقطع ارشد؛ تاسیس رشته سلامت، ایمنی و ترافیک در مقطع ارشد؛ راه اندازی رشته پدافند غیرعامل در نظام سلامت در مقطع ارشد؛ راه اندازی رشته ارتقای ایمنی و پیشگیری از مصدومیت ها در مقطع ارشد؛ راه اندازی رشته تغذیه بالینی در مقطع ارشد؛ تغییر نام گروه آموزشی "علوم پایه پرستاری" به گروه آموزشی "پرستاری اورژانس و مراقبت ویژه"؛ بررسی موضوع تجمیع مراکز تحقیقاتی نانوتکنولوژی، سلولی و مولکولی و پروتئومیکس و تشکیل پژوهشکده "طب بازساختی و تحقیقات سلول های بنیادی"؛ تاسیس مرکز تحقیقات اختلالات مرتبط با گلوتن و ایمونولوژی غذایی در پژوهشکده گوارش و کبد؛ تاسیس مرکز تحقیقات گوارش، کبد و تغذیه کودکان در پژوهشکده سلامت کودکان و همچنین بررسی موضوع تعیین یک نفر از اعضای شواری دانشگاه بعنوان عضو هیات منصفه رسیدگی به تخلفات تشکل های اسلامی و ...، ازجمله مواردی بود که درنشست مذکور مطرح شد و اعضای شورای دانشگاه در این خصوص به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند.