• تاریخ انتشار : 1398/05/30 - 15:27

کارگاه آشنایی با روش های جستجو در متون پزشکی ویژه پرسنل حوزه معاونت درمان برگزار شد

کارگاه آشنایی با روش های جستجو در متون پزشکی با حضور کارشناسان بهداشتی و درمانی حوزه معاونت درمان دانشگاه در این معاونت برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه آشنایی با روش های جستجو در متون پزشکی با حضور کارشناسان بهداشتی و درمانی حوزه معاونت درمان دانشگاه روز دوشنبه 28 مردادماه در این معاونت برگزار شد.

کارگاه مذکور بنا به ضرورت به روز سازی دانش کارشناسان حوزه معاونت درمان و بهره برداری از آخرین یافته های علمی در زمینه علوم پزشکی و به همت مدیریت اقتصاد سلامت و آمار تشکیل شد.

دکتر مصطفوی دبیر کمیته تحقیق و توسعه پس از بیان هدف از تشکیل جلسه، پیرامون ضرورت جستجو در پایگاه های داده ای پزشکی، انواع روش های جستجو و انواع پایگاه های داده ای داخلی و خارجی مطالبی را عنوان کرد؛ سپس دکتر ملیح نیز به بیان نکات کلیدی در خصوص جستجو در پایگاه های داده یی پرداخت.

در خاتمه جلسه حاضرین به بیان تجارب خود در زمینه پژوهش های مرتبط با حوزه خود پرداختند. و درخصوص مطالب مطرح شده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

گفتنی است جلسه دوم این کارگاه با عنوان جستجوی عملی در پایگاه های داده ای در شهریور ماه سال جاری برگزار می شود.