• تاریخ انتشار : 1393/04/11 - 09:50

کارگاه آموزشی استانداردهای ایمنی بیمار توسط اداره اقتصاد درمان و سیاستگذاری معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه آموزشی استانداردهای ایمنی بیمار در یک دوره آموزشی به مدت سه روز، از سه شنبه سوم تیر ماه لغایت پنج شنبه پنج تیرماه سال جاری توسط اداره اقتصاد درمان و سیاستگذاری معاونت درمان با حضور اساتید مجرب وزارت بهداشت، اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و کارشناسان معاونت درمان در سالن جلسات بیمارستان شهید مدرس برگزار گردید.

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه آموزشی استانداردهای ایمنی بیمار در یک دوره آموزشی به مدت سه روز، از سه شنبه سوم تیر ماه لغایت پنج شنبه پنج تیرماه سال جاری توسط اداره اقتصاد درمان و سیاستگذاری معاونت درمان با حضور اساتید مجرب وزارت بهداشت،  اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و کارشناسان معاونت درمان در سالن جلسات بیمارستان شهید مدرس برگزار گردید.

در این دوره اساتید پیرامون مباحث " کلیات ایمنی بیمار، استانداردهای الزامی، اساسی و پیشرفته، نه راهکار ایمنی بیمار، کار تیمی و مهارت های ارتباطی " به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

خانم دکتر عظیمی مسئول اداره اقتصاد درمان معاونت درمان ضمن تاکید بر اهمیت گذراندن این دوره برای کلیه مراکز تحت پوشش گفت: در دنیای کنونی کیفیت مراقبت های درمانی و بهبود عملکرد بیمارستان ها یک موضوع جهانی بوده و جزء  اصلی ترین دستور کارهای نظام سلامت کشورها است. در نظام جمهوری اسلامی ایران نیز برخورداری آحاد جامعه از بالاترین سطح سلامت یکی از اهداف کلان کشور بوده و بدین منظور بهبود مستمر کیفیت خدمات سلامتی و تعالی عملکرد بالینی از طریق ارتقاء کیفیت در بیمارستان ها در سال های اخیر مورد تاکید بسیار قرار گرفته است.

ایشان با اشاره به مطالعات مختلف سازمان جهانی بهداشت، مهم ترین دلایل پرداختن به این موضوع را وجود مشکلات مربوط به ایمنی در ارائه خدمات هم برای بیماران و هم برای پرسنل درمان دانست.

در این دوره تجارب مفید "بیمارستان آیت ا... طالقانی" بعنوان یکی از مراکز درمانی آموزشی دوستدار ایمنی مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.