• تاریخ انتشار : 1397/08/01 - 14:48

کارگاه آموزشی نرم افزار هونت ویژه آزمایشگاه های تحت پوشش دانشگاه برگزار شد

کارگاه آموزشی نرم افزار هونت ویژه آزمایشگاه های تحت پوشش دانشگاه برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: اداره امور آزمایشگاههای معاونت درمان دانشگاه در راستای اجرای برنامه عملیاتی، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی نرم افزار هونت کرد.

کارگاه مذکور با هدف ارتقاء بهره وری پرسنل شاغل در آزمایشگاه بیمارستان های دولتی دانشگاه در روز دوشنبه 30 مهرماه در معاونت درمان برگزار شد.

کاربرد نرم افزار هونت در پردازش نتایج تست های حساسیت ضد میکروبی، نحوه آنالیز اطلاعات، انتقال نتایج هونت به اکسل و نرم افزارهای دیگر، تفسیر نتایج حاصل از این نرم افزار برای ارائه در کمیته کنترل عفونت بیمارستان ها، از عناوینی بود، که توسط دکتر دولت یار مدرس این کارگاه تدریس شد.

گفتنی است قبل از شروع جلسه آزمون پیش تست و پس ازپایان دوره نیز post testگرفته شد تا نحنوه آموزش مورد ارزیابی قرار گیرد.