• تاریخ انتشار : 1398/06/13 - 09:15

کارگاه کنترل عفونت توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه برگزار شد

کارگاه کنترل عفونت توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه کنترل عفونت توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه جهت پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی برگزار شد.

کارگاه مذکور با هدف آشنایی پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان های تابعه دانشگاه با اصول و اجرای روش های صحیح کنترل عفونت در بیمارستان امام حسین (ع) تشکیل شد.

خانم مولا کارشناس مسئول کنترل عفونت معاونت درمان و خانم سبزی سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان امام حسین (ع)در این کارگاه طبق نیاز سنجی های انجام گرفته پیرامون تعاریف و روش های کنترل عفونت در حوزه اورژانس 115 مطالبی را بیان کردند.

در خاتمه کارگاه سوالات مدعوین توسط مدرسین پاسخ داده شد.

گفتنی است کارگاه کنترل عفونت در دو روز یکشنبه و دوشنبه 10 و 11 شهریورماه با حضور پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان های تابعه دانشگاه برگزار شد.