• تاریخ انتشار : 1400/12/15 - 11:23
در مسابقات تیراندازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

کسب دو مقام تیراندازی توسط بانوی شاغل در معاونت درمان

کسب دو مقام تیراندازی توسط بانوی شاغل در معاونت درمان

مسابقات تیراندازی بانوان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج و یادوارده سردار شهید قاسم سلیمانی و شهدای مدافع سلامت و پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر با حضور کارکنان و دانشجویان این دانشگاه به رسم هر ساله برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، خانم اعظم رساله بانوی شاغل در معاونت درمان دانشگاه توانست در دو دوره مسابقات تیراندازی دانشگاه، مقام های دوم و سوم را کسب کند.

اعظم رساله در مسابقات ورزشی کارکنان ویژه هفته بسیج و یادواره سردار شهید قاسم سلیمانی و شهدای مدافع سلامت که در آبان ماه برگزار شد، موفق به کسب رتبه دوم شد.

همچنین در بیست و هشتمین دوره جشنواره ورزشی کارکنان ویژه دهه فجر در بهمن ماه نیز، موفق به کسب مقام سوم مشترک در رشته تیراندازی شد.

روابط عمومی معاونت درمان ضمن تبریک بابت کسب مقام های فوق به خانم اعظم رساله، از خداوند مهربان برای ایشان سلامتی همراه با موفقیت و شادکامی را آرزومند است.