• تاریخ انتشار : 1392/06/25 - 08:32
مدیر برنامه و بودجه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد

کسری ۴۸ میلیارد تومانی در پرداخت حقوق نیروی انسانی

مدیر برنامه و بودجه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سال ۹۲ کسری ناشی از عدم اجرای قانون پرداخت نیروی انسانی ۴۸ میلیارد تومان است که باید از درآمد اختصاصی دانشگاه پرداخت شود.

کسری ۴۸ میلیارد تومانی در پرداخت حقوق نیروی انسانی

به گزارش معاونت درمان به نقل از  خبرگزاری فارس، رحمت‌الله توکل پیش از ظهر امروز در نشست خبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در سال 91 با کسری زیادی مواجه بودیم که تا حدی جبران شد اما در سال 92 کسری ناشی از عدم اجرای قانون پرداخت نیروی انسانی باعث شد که 5 هزار نفر به صورت تبصره‌ای با اعتبار 48 میلیارد تومان از درآمد اختصاصی دانشگاه حقوق بگیرند.

وی ادامه داد: اعتبار کمک هزینه به دستیاران نیز که حدود 2400 نفرند ماهانه 2.5 میلیارد تومان است که با افزایش اعتبار در سال 92 به 3 میلیارد تومان در سال می‌رسد که در این زمینه 36 میلیارد تومان کسری داریم و این افراد به دلیل اینکه بیمه نمی‌شوند کسری زیادی ایجاد می‌شود.

توکل افزود: در مورد پرداخت حق جذب نیز فقط در 3 ماهه سال 91 این پرداخت‌ها انجام شد و ماهانه 6.5 میلیارد تومان بابت حق جذب به صورت سالانه پرداخت می‌شود.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های غیردانشگاهی