• تاریخ انتشار : 1398/03/28 - 15:03

کلاس اصول تریاژ به همت مرکز فوریت ها و حوادث پزشکی دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: کلاس اصول تریاژ به همت مرکز فوریت ها وحوادث پزشکی دانشگاه با حضور پرستاران اورژانس بیمارستان های دانشگاهی تابعه برگزار شد.

کلاس آموزشی مذکور با هدف آشنایی و تسلط کامل پرستاران اورژانس به اصول تریاژ در روز دوشنبه 27 خردادماه در معاونت درمان دانشگاه تشکیل شد.

تعریف تریاژ، بررسی دستورالعمل اصول تریاژ و انواع تریاژ، شرح وظایف مرکز مدیریت حوادث و فوریت های دانشگاه از جمله عناوینی بود، که توسط دکتر نادر حقی و خانم قلی زاده مدرسین این کلاس تدریس شد.

در خاتمه پس از پرسش و پاسخ پیرامون مطالب مطرح شده، جمع بندی نهایی توسط دکتر حقی بیان شد.