• تاریخ انتشار : 1401/05/31 - 11:18
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی :

کلینیک تخصصی دندانپزشکی قاضی طباطبایی شبانه روزی شد

کلینیک تخصصی دندانپزشکی قاضی طباطبایی شبانه روزی شد

با پیگیری های معاونت درمان و همکاری دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درمانگاه تخصصی دندانپزشکی قاضی طباطبائی شبانه روزی شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درمانگاه تخصصی دندانپزشکی قاضی طباطبایی با ارائه خدمات دندانپزشکی بصورت شبانه روزی و در کلیه روزهای هفته حتی در ایام تعطیل آماده خدمت رسانی به هموطنان است.

شایان ذکر است کلیه خدمات دندانپزشکی در کلینیک قاضی طباطبایی با تعرفه دولتی انجام می شود. و مراجعه به این محل برای عموم آزاد است.

کلینیک تخصصی دندانپزشکی قاضی طباطبایی در شهر تهران، محله پاسداران، میدان فرخی یزدی قرار دارد.

• کد خبر : 119807