• تاریخ انتشار : 1397/05/11 - 07:55
در بازدید رییس دانشگاه از مراکز درمانی فیروزکوه:

کلینیک ویژه بیمارستان امام خمینی(ره) در هفته دولت افتتاح می‌شود

کلینیک ویژه بیمارستان امام خمینی(ره) در هفته دولت افتتاح می‌شود

معاونت درمان: دکتر آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان فیروزکوه طی نشست جمع بندی در این بازدید با اشاره به اینکه وضعیت بهداشتی و درمانی در این منطقه تابع شرایط خاصی است؛ افزود: نظام سطح بندی خدمات بعنوان یک تکلیف قانونی باید متناسب با جمعیت ارائه شود.

وی با بیان اینکه در نظام سطح بندی خدمات درمانی در شهر‌های کوچک (زیر ۵۰ هزار نفر) احداث بیمارستان تقریبا امکانپذیر نیست، گفت: در شهرستان قرچک با ۳۲۰ هزار جمعیت اولین بیمارستان (هفته گذشته) افتتاح شد و در شهرستان فیروزکوه با جمعیتی محدودتر سالهاست بیمارستان عمومی وجود دارد و این یک نعمت است.

ضرورت توزیع نیروی انسانی با تعداد بیماران در بیمارستانها

وی ادامه داد: ۲۸ تخت بستری فعال و ۱۵۲ نفر نیروی انسانی در مجموعه بیمارستان، امام خمینی (ره) فیروزکوه وجود دارد و تناسب نیروی انسانی با تعداد بیماران نشان از هزینه کرد و یارانه بالایی است که دولت به این منطقه پرداخت می‌کند و دانشگاه خود را متعهد می‌داند تا روند ارائه خدمات در این منطقه تداوم یابد.

دکتر آقاجانی رییس دانشگاه با بیان اینکه لازمه خدمات پایدار، بهروری و رونق بخشی به بیمارستان است؛ گفت: بیش از ۳۰ پزشک در ۱۳ رشته دراین مرکز فعالیت می‌کنند و با تلاش مضاعف زیر ساخت‌های فیزیکی در حوزه‌های درمانی تکمیل خواهد شد. همچنین ساختمان جدید شبکه و مرکز بهداشت با همدلی و هماهنگی این مرکز تکمیل خواهد شد.

وی تاکید کرد:برای تکمیل کادر تخصصی بیمارستان امام خمینی (ره) فیروزکوه تا شهریور و مهر سال جاری اقداماتی صورت خواهد گرفت.

کلینیک ویژه بیمارستان امام خمینی در هفته دولت افتتاح می شود

رییس دانشگاه در ادامه از افتتاح پروژه کلینیک ویژه بیمارستان امام خمینی با زیربنای ۷۵۰ متر در هفته دولت خبر داد و گفت: اینک کلینیک با شرایط بسیار مناسبی احداث شده است و باتکمیل و تجهیز آن توسط دانشگاه درهفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.

وی همچنینیادآورشد: توسعه ساختمان‌های بیمارستان نیز متشکل از بخش‌های دیالیز، سی سی یو و آی سی یو با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی همراه بوده که ظرفیت تخت‌های فعال به چهل تخت خواهد رساند.

ضرورت استقرار پایگاه های امدادرسانی هوایی در فیروزکوه

در این بازدید‌ها مهندس یوسفی جمارانی فرماندارفیروزکوه با اشاره به اینکه این شهرستان در نقطه حساسی بین سه استان تهران، مازندارن و سمنان قرار گرفته است، گفت: این منطقه از جمعیت روستایی بالایی برخوردار است و با ۴۰۰ کیلومتر راه روستایی امداد رسانی با مشکلات متعددی روبرو است از این رو خواستار راه اندازی امداد هوایی هستیم و برای عملیاتی شدن این موضوع  باید مصوبه ای در وزارت بهداشت و درمان مبنی بر تاسیس این پایگاه در فیروزکوه تایید و ابلاغ شود.

وی افزود: به علت تردد بالای گردشگران در این منطقه و افزایش حوادث جاده‌ای باید خدمات امدادی و اورژانسی افزایش یابد.. به گفته وی به همت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بخش زیادی از ساختمان جدید شبکه بهداشت تکمیل و تجهیز شده است.

دکتر بنداد کرمانی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزکوه نیزز با ارائه گزارشی از روند ادامه خدمات درمانی در شهرستان فیروزکوه  به ضرورت تکمیل پروژه های در حال ساخت پرداخت.

رفع مشکلات حضور پزشکان و جراحان در شهرستان فیروزکوه

در ادامه وزیریان رییس بیمارستان امام خمینی (ره) فیروزکوه گفت: با پیگیری‌های دانشگاه برخی مشکلات حضور پزشکان و جراحان در این منطقه کاهش پیدا کرده است و امیدواریم روحیه نشاط و امید به مردم تزریق شود.

گفتنی است؛ رییس دانشگاه و هیات همراه از پروژه توسعه بیمارستان فعلی بازدید کردند. همچنین دانشگاه در تلاش است این پروژه در سال ۹۷ با هدف افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی به بهره برداری برسد.