• تاریخ انتشار : 1397/05/14 - 09:21

کنفرانس علمی اصول آموزش به بیمار توسط مدیریت پرستاری دانشگاه برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: کنفرانس علمی اصول آموزشبه بیمار توسط مدیریت پرستاری دانشگاه در روز شنبه 13 مردادماه برگزار شد.

توانمندسازی بیماران برای خودمراقبتی، آموزش اثربخش بیماران با رویکرد ارتقاء کیفیت خدمات درمانی و بهبود شاخص های ملی کیفیت مراقبت های پرستاری در راستای برنامه عملیاتی وزارت بهداشت از جمله اهداف تشکیل این کنفرانس بود.

در این کنفرانس استادان پیرامون اصول نگارش طرح درس، روش های آموزش به بیمار و چک لیست ارزیابی اثربخشی آموزش به بیمار مطالبی ارائه کردند.

در خاتمه پس از ارائه مطالب و بحث و تبادل نظر، سوالات حاضرین در خصوص مطالب مطرح شده توسط استادان پاسخ داده شد.

اسلایدهای آموزشی استادان را از اینجا دانلود کنید.