• تاریخ انتشار : 1395/01/31 - 12:13

کوهپیمایی هفته سلامت با حضور رئیس، معاونین، کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه

همزمان با هفته سلامت و در دومین روز از این هفته که از یکم تا هفتم اردیبهشت با شعار «غلبه بر دیابت » برگزار می شود؛ مسوولان، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه کوهپیمایی می کنند.

در این مراسم که با حضور هیات رئیسه دانشگاه، روسای مراکز پزشکی، دانشکده ها، مراکز و شبکه های بهداشتی، کارکنان، دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار می شود، شرکت کنندگان پس از طی مسیر تعیین شده به صرف «صبحانه سالم» می پردازند.

علاقه مندان به شرکت در این برنامه می توانند صبح پنجشنبه دوم اردیبهشت‌ماه ساعت 7:30 صبح در محل: میدان دارآباد ابتدای مسیر کوهپیمایی، حضور یابند.

گفتنی است به 14 نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه هدایای نفیسی اهدا می شود.