• تاریخ انتشار : 1395/03/09 - 17:35

گزارش بازدیدهای اداره نظارت و بازرسی بصورت هفتگی در پورتال معاونت درمان/ 41 بازدید در 5 روز کاری

روابط عمومی ماونت درمان: دکتر علی فرجی رییس اداره بازرسی و نظارت معاونت درمان از اعلام گزارش بازدیدهای این اداره بصورت هفتگی بر روی پورتال معاونت درمان خبر داد.

دکتر فرجی، نظارت را یکی از مهمترین ارکان مدیریت نوین در همه سیستم ها خواند و گفت: بازرسي فعاليتي منظم، هدفدار و داراي برنامه است كه وظيفه دارد عملكردجامعه مورد بازرسي را با قوانين، مقررات و استاندارد هاي تعيين شده مورد مقايسه قرار دهد و نتايج بررسي راجهت بكارگيري اقدامات اصلاحي منعكس نمايد .

وی آمار بازدیدهای انجام شده از 1 لغایت 5 خرداد ماه را جمعا 41 مورد به شرح 5 مورد درمانگاه عمومی و تخصصی، 2 مورد مرکز جراحی محدود، 3 مورد بیمارستان، 6 مورد مراکز غیرمجاز که منجر به پلمپ شد، 8 موسسه و دفترکار، 8 مورد مطب پزشکی و دندانپزشکی، 7 مورد پلمپ و 2 مورد فک پلمپ بیان کرد.

رییس اداره بازرسی و نظارت ضمن اشاره به بازدیدهای کارشناسان این اداره بصورت هفتگی و سرزده، از نحوه عملکرد و فعالیت بیمارستان های تابعه، اعلام کرد: در این هفته از بیمارستان های مردم و شهید معیری بازدید شد؛ و پس از بررسی وضعیت اورژانس و سایر بخش های بیمارستان و حضور متخصصین مقیم، نتایج طی یک نامه به مرکز مربوطه اعلام شد.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: کارشناسان این اداره پس از اعلام نتیجه بازرسی از بیمارستان ها، درصورت وجود نواقص، بازدیدهای مکرر تا زمان برطرف شدن نواقص انجام می دهند.

گفتنی است کلیه فعالیت های حوزه نظارتی اداره نظارت و بازرسی، بصورت هفتگی از اول خرداد ماه در پورتال معاونت درمان به اطلاع عموم می رسد.

تصویر