گزارش تالیف کتاب اصول و الزامات خدمات نوین بیمارستانی در تغذیه بالینی
کتاب (اصول و الزامات خدمات نوین بیمارستانی در تغذیه بالینی) تالیف گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر شهریار جانبازی مدیر تعالی بالینی و خدمات بیمارستانی ضمن ابراز خرسندی از چاپ این کتاب در سال جاری اظهار داشت نظر به اینکه تامین و ارتقاء رضایتمندی گیرندگان خدمات درمانی در بیمارستان ها یکی از اهداف مورد نظر نظام سلامت است، در این راستا دانش و آگاهی نسبت به اصول و الزامات برنامه های تغذیه بالینی به منظور نیل به این هدف لازم و ضروری بوده و کتاب مذکور تلاشی در راستای کمک به این فرایند می باشد.
فاطمه اورعی مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان بیان کرد همکاری سازنده کادر درمان اعم از پزشکان، پرستاران، کارشناسان و متخصصان تغذیه، کارشناسان بهداشت محیط و کارکنان واحد خدمات غذایی بیمارستان در راستای ارائه خدمات مطلوب تغذیه ای به بیماران بسیار مهم و ضروری بوده و این کتاب سعی در آموزش مطالب مورد نیاز در این راستا به گروه های هدف ذکر شده دارد.
کتاب مذکور در 3 بخش و زیر نظر دکتر رضا زندی و توسط دکتر شهریار جانبازی، فاطمه اورعی، طاهره باباشمسی و یاسمن آلتون تاش به رشته تحریر درآمده است.
نظر