• تاریخ انتشار : 1393/06/03 - 09:14

گواهينامه اعتبار بخشي 20 بيمارستان تحت پوشش دانشگاه صادر گرديد

روابط عمومی معاونت درمان : دکتر عاصمی رئیس اداره اعتباربخشی معاونت درمان اظهار داشت: بدنبال بازديدهايي که اداره اعتبار بخشي در سال 92 از كليه بيمارستانهاي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام داد، تا كنون گواهينامه اعتبار بخشي براي 20 بيمارستان توسط وزارت بهداشت صادر شده است.

گواهينامه اعتبار بخشي 20 بيمارستان تحت پوشش دانشگاه صادر گرديد

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر عاصمی رئیس اداره اعتباربخشی معاونت درمان اظهار داشت: بدنبال بازديدهايي که اداره اعتبار بخشي در سال 92 از كليه بيمارستانهاي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام داد، تاكنون گواهينامه اعتبار بخشي براي 20 بيمارستان توسط وزارت بهداشت صادر شده است.

دکتر عاصمی گفت: بیش از 100 بازدید توسط کارشناسان اعتباربخشی از بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه انجام شد که تاکنون گواهینامه های اعتباربخشی 20 بیمارستان بصورت رسمی اعطاء شده است.

ایشان اعتباربخشی را مهمترین عامل جهت تلاش بیمارستان ها به منظور کسب امتیاز دانست؛ امتیازی که اعتبار وقدر و شان هر بیمارستان را در ارائه خدمات به بیماران تعیین می کند.

همچنین وی یادآور شد: کلیه بیمارستان ها که موفق به دریافت گواهینامه اعتباربخشی شده اند می بایست گواهینامه اعتباربخشی خود را در مکان هایی در بیمارستان قرار دهند که برای مراجعه کنندگان به راحتی قابل رویت باشد.

ایشان در پایان خاطر نشان کردند: در اين مرحله از اعتبار بخشي ، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي درجه كسب شده توسط هر بيمارستان را همراه با نوع تعرفه اي كه مجاز به دريافت آن مي باشد ،‌در متن گواهينامه درج نموده است.

اسامي بيمارستانها و درجه اعتبار بخشي آنها بشرح ذيل مي باشد:

نام بیمارستان

رتبه اعتباربخشی