• تاریخ انتشار : 1399/08/28 - 14:06
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

یادآوری اصول و کلیات مرتبط با امور نظارت و بازرسی ویژه کارشناسان نظارتی معاونت درمان

دوره آموزشی با عنوان « اصول و کلیات مرتبط با امور نظارت و بازرسی » ویژه کارشناسان و بازرسان ادارات حوزه معاونت درمان دانشگاه توسط واحد حراست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمدجمال عاصمی در ابتدای این نشست، از تلاش همکاران نظارتی حوزه معاونت درمان در این شرایط بحرانی شیوع بیماری کرونا تشکر و قدردانی کرد.

وی در ادامه پیرامون مفهوم و تعریف نظارت و کنترل، ابزار اصلی نظارت، شناخت دقیق از موضوع و محیط بازرسی، آشنایی با قواعد، اخلاق و مهارت های بازرسی، نحوه انجام بازرسی های تیمی و سازمان یافته، حفظ حریم خصوصی مراکز در بازدیدها و شناخت انواع تخلفات مطالبی را بصورت مبسوط بیان نمود.

در خاتمه نشست پس از ارائه توضیحات، در پایان هر کلاس پیرامون مطالب مطرح شده، بحث و تبادل نظر و به سوالات مربوطه پاسخ داده شد.

شایان ذکر است با توجه به شرایط همه گیری کرونا و تعداد زیاد کارشناسان و به منظور رعایت ضوابط و پروتکل های بهداشتی، دوره مذکور در 4 نوبت در آبان ماه برگزار شد؛ که در مجموع 87 نفر از پرسنل در کلاس ها شرکت کردند.