• تاریخ انتشار : 1397/11/06 - 16:44

یک مرکز جراحی محدود در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پلمپ شد

یک مرکز جراحی محدود در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پلمپ شد

معاونت درمان: روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از پلمپ یک مرکز جراحی محدود در منطقه تحت نظارت آن دانشگاه به دلیل دخالت افراد فاقد صلاحیت در امور درمانی خبرداد.

به گزارش روابط عمومی این معاونت، با توجه به فوت 2 بیمار متعاقب اعمال جراحی انجام شده در این مرکز و گزارشات واصله، بازدید های نظارتی توسط کارشناسان نظارت بر درمان با دقت بسیار بالایی انجام شد.

پس از اطمینان از دخالت افراد فاقد صلاحیت در امور درمانی و عدم رعایت ضوابط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی توسط این مرکز، در راستای حفظ سلامت جامعه با هماهنگی مقام محترم قضائی اقدام و این مرکز در روز پنجشنبه 4 بهمن ماه 97 با حفظ حقوق بیماران پلمپ شد و پرونده به مرجع قضائی ارسال گردید.

همچنین بدین وسیله، با توجه به شواهد دخالت برخی افراد فاقد صلاحیت در امور درمانی، به مسئولین فنی مراکز درمانی هشدار داده میشود تا با  نظارت بیشتر از دخالت و ورود چنین افرادی جلوگیری کنند. در غیر این صورت مدیریت نظارت و اعتباربخشی این معاونت مطابق قانون با متخلفین برخورد می کند.