• تاریخ انتشار : 1396/04/28 - 15:19

۳۰ تیرماه، انتخابات بزرگ خانواده پزشکی کشور/ تسهیلات الکترونیکی دانشگاه برای حضور پزشکان در انتخابات نظام پزشکی

انتخابات نظام پزشکی کشور و استان تهران روز جمعه ۳۰ تیرماه به صورت حضوری و الکترونیکی در سراسر کشور برگزار می شود. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز سعی کرده تا با فراهم کردن زیرساخت های الکترونیکی امکان حضور پزشکان در انتخابات را در مراکز تابعه خود فراهم کند

٣٠ تیرماه، انتخابات بزرگ خانواده پزشکی کشور

معاونت درمان: نتخابات نظام پزشکی کشور و استان تهران روز جمعه ۳۰ تیرماه به صورت حضوری و الکترونیکی در سراسر کشور برگزار می شود. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز سعی کرده تا با فراهم کردن زیرساخت های الکترونیکی امکان حضور پزشکان در انتخابات را در مراکز تابعه خود فراهم کند.

تغییر فضای سیاسی کشور و حضور پر شور مردم در انتخابات ریاست جمهوری در اردیبهشت ماه گذشته موجب فعالیت بیشتر و ایجاد فضای با نشاط در جامعه پزشکی کشور شد تا آنها نیز به عنوان بخش مهمی از فعالان اجتماعی با انسجام بیشتر و همدلی و هماهنگی در اندیشه تقویت بنیان خانواده سلامت کشور باشند.

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با میزبانی از ۱۴۰۰ عضو هیأت علمی و جمع کثیری از جامعه نخبگان پزشکی در این عرصه شاهد پویایی کم نظیری بود. برگزاری نشست های مختلف با فعالان حوزه سلامت و نقد سیاست های حوزه سلامت، ایجاد زیر ساخت مناسب برای بهره گیری از نظر کارشناسان و برنامه ریزان سلامت به مدد سازمان نظام پزشکی استان تهران و امکان برگزاری جلسات مختلف پرسش و پاسخ با حضور پزشکان بخشی از تلاش های دانشگاه برای ایجاد فضایی با نشاط در آستانه انتخابات نظام پزشکی بود.

گفتنی است برگزاری همایش کشوری هیأت های اجرایی هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه  با حضور وزیر بهداشت توانست سهم مهمی در ایجاد هماهنگی های لازم برای برگزاری مطلوب این انتخابات و انگیزه و حضور حداکثری جامعه پزشکی در این رویداد مهم داشته باشد. وزیر بهداشت در این نشست در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به جامعه پزشکی اطمینان داد که تمهیدات لازم برای اجرای این انتخابات پیش‌بینی شده و هیچ خللی در روند رای‌گیری الکترونیک ایجاد نمی‌شود.

ایجاد فضای نشاط در جامعه پزشکی موجب ایجاد انگیزه های جدید در جامعه پزشکی شد به گونه ای که در این دور از انتخابات نظام پزشکی شاهد شکل گیری لیست های متعدد ائتلاف پزشکان برای حضور در این سازمان بود. از جمله مهمترین این لیست های ائتلاف می توان به لیست امید سلامت، سپید، جبهه احیای نظام پزشکی، بیمارستان های خصوصی و... اشاره کرد.

بر اساس اطلاعیه های منتشر شده، این دوره از انتخابات نظام پزشکی به صورت حضوری و الکترونیکی در ۱۹۹ محل رأی گیری برگزار خواهد شد که علاوه بر افزایش دقت و سرعت در فرآیند برگزاری این رویداد، می تواند سهم بسزایی در افزایش مشارکت پزشکان را داشته باشد.

بر این اساس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با درک حساسیت و اهمیت حضور همه پزشکان در این انتخابات بزرگ، با تلاش معاونت درمان، یمارستان های مختلف و مدیریت فناوری اطلاعات خود، حتی المقدور تسهیلات الکترونیکی را فراهم نموده تا همه پزشکانی که در مراکز تابعه دانشگاه در این روز مشغول فعالیت و خدمت رسانی می باشند امکان حضور در انتخابات را داشته باشند.

برای مشاهده نحوه حضور الکترونیکی در این انتخابات تصویر زیر را مشاهده کنید:

پاسخگویی اجتماعی و احساس مسئولیت در برابر همه ذینفعان حوزه سلامت، خود فراخوانی گسترده برای حضور است و از همه خانواده بزرگ و خدوم پزشکان کشور، استان تهران و علی الخصوص دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دعوت می کنیم تا همچون سایر عرصه های خدمت رسانی در این راه نیز پیشتاز و پیش قدم شده و صفحه ای دیگر در کتیبه خدمات پزشکی کشور را ورق بزنند.

برای اطلاع از لیست تأیید صلاحیت شدگان انتخابات هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ روی لینک زیر کلیک کنید:

اسامی کاندیدهاهای انتخابات هیأت مدیره سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ