• تاریخ انتشار : 1402/04/07 - 10:36
اجرای بند ل تبصره 17 قانون بودجه 1402 :

الزام عقد قرارداد مراکز درمانی با سازمان های بیمه گر پایه

اجرای این قانون از تاریخ 4 تیرماه 1402 به موجب ابلاغ آن به دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کشور لازم الاجرا است.

با اجرای بند ل تبصره 17 قانون بودجه 1402، صدور و تمدید کلیه مجوزهای قانونی صادرشده حرف و مراکز پزشکی منوط به عقد قرارداد با بیمه های پایه شد

الزام عقد قرارداد مراکز درمانی با سازمان های بیمه گر پایه

با اجرای بند ل تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۲، صدور و تمدید کلیه مجوزهای قانونی صادرشده حرف و مراکز پزشکی منوط به عقد قرارداد با بیمه‌های پایه شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با توجه به تکلیف قانونی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی درخصوص اجرای قانون بودجه مذکور، صدور و تمدید کلیه مجوزهای قانونی پزشکی ملزم به اجرای آن است.

به موجب این قانون، کلیه ارائه دهندگان خدمات شامل مراکز و حرف پزشکی و پیراپزشکی اعم از دولتی، عمومی و خصوصی ملزم به عقد قرارداد با بیمه‌های درمانی پایه هستند.

شایان ذکر است به جهت اجرای صحیح بخشنامه مذکور لازم است عقد قرارداد با بیمه‌های پایه در زمان صدور و تمدید پروانه‌های بهره برداری مراکز و موسسات پزشکی، مورد توجه گیرندگان و ارائه دهندگان این خدمت، بعنوان مدرک مثبته دریافت مجوز قرار گیرد.

گفتنی است این قانون با هدف رعایت عدالت در سلامت، گسترش نظام ارجاع و کاهش سهم پرداخت بیمه شدگان ابلاغ و اجرایی شده است.

همچنین اجرای این قانون از تاریخ ۴ تیرماه ۱۴۰۲ به موجب ابلاغ آن به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کشور لازم الاجرا است.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان ,رویدادهای مهم