روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
«دومین جشنواره بیمارستان بهرهور» ۲۸ بهمن ماه برگزار می شود
«دومین جشنواره بیمارستان بهرهور» با محوریت مدیریت هوشمند بیماری کرونا در روز سهشنبه مورخ ۲۸ بهمن به منظور معرفی و تجلیل از دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مدیریت بحران کرونا برگزار می شود
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از برگزاری «دومین جشنواره بیمارستان بهرهور» با محوریت مدیریت هوشمند بیماری کرونا در روز سهشنبه مورخ ۲۸ بهمن به منظور معرفی و تجلیل از دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مدیریت بحران کرونا خبر داد.
دکتر محمود خدادوست در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار کرد: در این جشنواره از اقدامات برجسته و دستاوردهای مجموعه بیمارستانهای دانشگاه تقدیر می شود.
وی افزود: در نظر است تا تلاشهای همکاران ارجمند در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از ابتدای همهگیری کرونا ارج نهاده شود و گوشهای از دستاوردهای دانشگاه در این زمینه معرفی شود.
دکتر خدادوست تاکید کرد: «دومین جشنواره بیمارستان بهرهور» بستری برای تبادل تجربیات و یادگیری و هماندیشی در زمینه مدیریت کرونا در سطح دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و نظام سلامت کشور خواهد بود.
از نسل پنجم سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی رونمایی می شود
وی همچنین از رونمایی از نسل پنجم سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی (HIM)در این جشنواره خبر داد و گفت: در نسل پنجم سامانه هوشمند بیمارستانی بر افزایش کاربردپذیری و قابلیتهای سامانه تمرکز بیشتری شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه محورهای این جشنواره بر بیماری کرونا متمرکز است، تعامل و جلب رضایتگیرندگان خدمات در همهگیری کرونا، حفظ و ارتقای کیفیت مراقبت و درمان مبتلایان کرونا، جلب مشارکت و تعامل موثر با خیرین سلامت، مدیریت اثربخش دارو و لوازم پزشکی در همهگیری کرونا، تداوم آموزش بالینی موثر در همهگیری کرونا، انجام پژوهشهای کاربردی در همهگیری کرونا، بهرهگیری از خدمات الکترونیکی در همهگیری کرونا، مدیریت بهینه منابع و مصارف در همهگیری کرونا و معرفی ابتکارات و تجربیات بیمارستانها در مدیریت کرونا را از اصلی ترین محورهای این جشنواره عنوان کرد.
دکتر خدادوست یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان یکی از دانشگاههای علوم پزشکی سرآمد کشور از آغاز همهگیری کرونا در حوزه پیشگیری، تشخیص و درمان بیماران و ارائه خدمات سلامت به مردم استان تهران پیشتاز بوده است.
وی ادامه داد: در زمینه مدیریت بحران کرونا با توجه به گستره جغرافیایی و جمعیتی تحت پوشش دانشگاه در حوزه ارایه خدمات بهداشتی و درمانی مسئولیت بزرگی بر عهده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار داشته است.
دکتر خدادوست تاکید کرد: مراکز بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بسیج کردن تمام ظرفیتهای موجود، در کنار سایر ارکان نظام سلامت در راستای حفظ سلامت جامعه و درمان مبتلایان به بیماری کرونا، ماموریت خود را به بهترین روش ممکن محقق کرده و بارها مورد تقدیر مقامات کشوری قرار گرفتهاند.