بازدید مدیریتی از بیمارستان های زنجیره ای دماوند
دکتر رضا مینایی، سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به همراه هیئت همراه متشکل از مدیران ستادی حوزه معاونت درمان، روز شنبه مورخ ۱۹ اردیبهشتماه سال جاری، از جمله دکتر خدیجه مالمیر معاون اجرائی، از بیمارستانهای حضرت فاطمه (س) و سوم شعبان دماوند بازدید میدانی به عمل آورد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، سرپرست معاونت درمان دانشگاه ، به همراه هیئت همراه متشکل از مدیران ستادی حوزه معاونت درمان، از جمله دکتر خدیجه مالمیر معاون اجرائی معاونت درمان، از بیمارستانهای حضرت فاطمه (س) و سوم شعبان دماوند بازدید میدانی به عمل آورد.
دکتر رضا مینایی، سرپرست معاونت درمان دانشگاه در راستای این بازدید اشاره کرد هدف از این بازدید، ارزیابی دقیق وضعیت موجود، شناسایی نقاط قوت و ضعف، و ارائه راهکارهای عملیاتی برای بهبود مستمر خدماترسانی به بیماران و مراجعین اعلام شد.
دکتر مینایی در جریان این بازدید، ضمن ابراز خرسندی از روند رو به رشد فعالیتهای درمانی این مراکز، از تلاشها و همکاری رئیس شبکه بهداشت دماوند، مسئولین بیمارستانی، خیرین و فرهیختگان دماوند قدردانی کرد.
وی در ادامه به یکی از نکات قابل توجه در این بازدید طی صحبت با بیماران اشاره کرد: ترجیح بیماران بر درمان در این مراکز علیرغم فراهم بودن شرایط، توان و امکانات ادامه روند درمان در تهران که گواه بر ارائه خدمات درمانی با کیفیت مطلوب در بیمارستان های زنجیره ای دماوند می باشد.

معاون درمان دانشگاه با بررسی بخشهای بستری، اورژانسها و اتاقهای عمل، ضمن تأیید استانداردهای قابل قبول حاکم بر بیمارستانهای زنجیرهای دماوند، بر اهمیت ارتقای آموزشهای حین ترخیص بیماران و همچنین فراهم بودن بستر مناسب برای ارائه خدمات تخصصی تر در سطوح بالاتر تأکید کرد.

این بازدید با حضور دکتر بنداد کرمانی، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند، دکتر ثمانه میرزاحسینی، رئیس بیمارستانهای زنجیرهای شهرستان دماوند، مهندس قلیبیگی، مدیر بیمارستانهای زنجیرهای دماوند، نماینده هیئت امنای خیرین، مترون و جمعی از مسئولان صورت گرفت.

نظر