• تاریخ انتشار : 1402/04/17 - 14:32
در اولین جلسه سرپرستاران اتاق عمل در سال جاری:

آموزش بر پایه کتاب منتشر شده دانشگاه علوم پشکی شهید بهشتی

دوره آموزشی سرپرستاران اتاق عمل بیمارستان های دانشگاهی برپایه کتاب انتشار یافته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد

دوره آموزشی سرپرستاران اتاق عمل بیمارستان های دانشگاهی

دوره آموزشی سرپرستاران اتاق عمل بیمارستان‌های دانشگاهی برپایه کتاب انتشار یافته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر هومن تیموریان متخصص بیهوشی و رئیس بخش اتاق عمل بیمارستان شهدای تجریش و از مولفین کتاب اتاق عمل؛ فرصت و چالش­ ها بعنوان مدرس دوره حضور داشتند.

ضرورت برنامه ریزی و مدیریت در اتاق عمل با توجه به ساختار و اجزا، فیزیکی بخش، تجهیزات پزشکی، ایمنی بیمار، چیدمان نیرو و ضرورت برنامه ریزی و مدیریت در اتاق عمل، از مهمترین مباحث آموزشی دکتر تیموریان در این نشست بود.

ضرورت رعایت و اجرای دستورالعمل­ های کنترل عفونت در اتاق عمل و ضرورت توجه به ایمنی بیمار در هریک از مراحل انتقال بیمار: از بخش­ های بالینی به اتاق عمل، طی زمان حضور در اتاق عمل و ریکاوری و انتقال از اتاق عمل به بخش­ های بالینی از دیگر موارد مهم مورد تاکید بود.

جلسه آموزشی مذکور با ارائه پاسخ‌های لازم و گفتگو درخصوص مطالب آموزشی مطرح شده، به کار خود پایان داد.

گفتنی است اولین نشست آموزشی سرپرستاران اتاق عمل مراکز و بیمارستان­ های دانشگاهی در سال جاری با حضور مدیر پرستاری، کارشناسان پرستاری و اقتصاد سلامت معاونت درمان، در روز چهارشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۲ در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

شایان ذکر است کتاب « اتاق عمل؛ فرصت و چالش­ ها » توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۹۸ منتشر و در اختیار علاقه مندان و فعالان این حوزه قرار گرفته است.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان

اولین جلسه سرپرستاران اتاق عمل در سال جاری