search info "Enter"push

• View : 208
  • Visitor : 200
  • Study time : 1 دقیقه
از سری وبینارهای یکساعته :

بررسی تحلیل علل ریشه ای وقایع ناخواسته درمانی در مراکز درمانی

سومین وبینار وقایع ناخواسته درمانی با موضوع مدیریت و ملاحظات ایمنی در دستگاه الکتروکوتر و مراقبت های سوختگی بعد از آن تشکیل شد

بررسی تحلیل علل ریشه ای وقایع ناخواسته درمانی در مراکز درمانی

سومین وبینار یکساعته به همت مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه با محوریت تحلیل علل ریشه‌ای وقایع ناخواسته درمانی در مراکز درمانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سومین وبینار وقایع ناخواسته درمانی با موضوع مدیریت و ملاحظات ایمنی در دستگاه الکتروکوتر و مراقبت‌های سوختگی بعد از آن تشکیل شد.

مهندس حسین حیدری سرپرست اداره نیازسنجی تجهیزات پزشکی معاونت درمان و دکتر خلیل رستمی فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی و عضو هیات علمی مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهید مدرس، بعنوان مدرسین این دوره حضور داشتند.

گفتنی است سری وبینارهای بررسی تحلیل علل ریشه‌ایوقایع ناخواسته درمانی در مراکز درمانی با موضوعات متنوع در روزهای شنبه هفته دوم و چهارم هر ماه با حضور گروه هدف تا پایان سال برگزار می‌شود.

شایان ذکر است هدف از برگزاری وبینارهای یکساعته مستمر؛ ایجاد تغییر نگرش، انگیزه و رقابت صحیح در بین مدیران ارشد مراکز تحت پوشش و درس آموزی  و الگوگیری از تجارب اثربخش می‌باشد.

همچنین سومین دوره این وبینار در روز شنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۲ توسط شیدا وحیدی کارشناس مسئول واحد وقایع ناخواسته درمانی در معاونت درمان برگزار شد. فیلم و اسلاید وبینار در اختیار گروه هدف قرار میگیرد.

• News group : عمومی در حوزه درمان
  • News code : 133854