• تاریخ انتشار : 1403/03/26 - 09:59

برگزاری هشتمین کمیته دانشگاهی برنامه توانمندسازی روانی- اجتماعی کادر پرستاری

هشتمین کمیته دانشگاهی برنامه توانمندسازی روانی - اجتماعی کادر پرستاری با تمرکز بر غربالگری، آموزش و توانمندسازی کلیه کادر پرستاری برگزار شد.

فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: با وجود افزایش بار کاری و فشارهای روانی بر کادر پرستاری، توجه به سلامت روان و توانمندسازی روانی – اجتماعی پرستاران، به عنوان یک اولویت در دستور کار دانشگاه و معاونت درمان قرار دارد.

وی در خصوص روند اجرای این برنامه گفت: معاونت درمان با همکاری معاونت امور بهداشتی برنامه توانمندسازی روانی – اجتماعی را با هدف بررسی و ارتقا وضعیت سلامت روان کادر پرستاری از سال ۹۹ آغاز نموده و تاکنون در مرحله غربالگری حدود ۵۰۳۷ نفر از کادر پرستاری تحت ارزیابی و غربالگری قرار گرفته و ۱۳۸ کارگاه سلامت روان در مراکز برگزار و به ۲۰۲۲ نفر آموزش مهارت‌های زندگی داده شده است.

کمیته مذکور با حضور فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه و هادی آصفی کارشناس مسئول سلامت روان و سلامت اجتماعی دانشگاه، مدیران پرستاری مراکز دانشگاهی، نمایندگان سلامت روان مراکز دانشگاهی و کارشناسان مسئول سلامت روان شبکه‌های بهداشت در سالن جلسات معاونت درمان در روز دوشنبه مورخ ۲۱ خرداد ماه برگزار شد.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان