• تاریخ انتشار : 1396/08/27 - 09:56

برگزاری چهل و پنجمین کمیته بررسی علل مرگ مادر باردار درمعاونت درمان

چهل و پنجمین كميته تخصصي بررسي علل مرگ و مير مادران باردار در راستاي اجراي نظام مراقبت مرگ مادری تشکیل شد

برگزاری چهل و پنجمین کمیته بررسی علل مرگ مادر باردار در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: چهل و پنجمین كميته تخصصي بررسي علل مرگ و مير مادران باردار در راستاي اجراي نظام مراقبت مرگ مادری در روز چهارشنبه 24  آبان ماه تشکیل شد.

کمیته مذکور با حضور دکتر رضایی مشاوراجرایی معاون درمان، دکتر حاجی قاسمعلی مدیر اداره خدمات درمانی و تعالی بالینی و بیمارستانی، استادان گروه زنان و دیگر اعضاء كميته در معاونت درمان برگزار شد.

در ابتدا دکتر رضائی با بیان مطالبی پیرامون اهميت برگزاري كميته هاي مرگ مادر و نقش شناسائی موارد منجر به مرگ در مادران پر خطر در حین و پس از زایمان برای پیشگیری از تکرار موارد مشابه در بیمارستانهای دانشگاهی و غیر دانشگاهی بسیار موثر دانست.

در ادامه با حضور استادان بررسي علت مرگ 1 مادر باردار مورد بحث و تبادل نظرقرار گرفت و مصوباتي برای كاهش مرگ مادر تعيين شد.