• تاریخ انتشار : 1401/08/05 - 11:47
معاون درمان دانشگاه در جمع روسای شبکه های بهداشت و درمان:

توسعه خدمات درمانی در شهرستان های تابعه نیازمند همپوشانی گروهی است

توسعه خدمات درمانی در شهرستان های تابعه نیازمند همپوشانی گروهی است

معاون درمان دانشگاه در جمع روسای شبکه های بهداشت و درمان، توسعه خدمات درمانی در شهرستان های تابعه را نیازمند همپوشانی گروهی و بهره گیری از ظرفیت های یکدیگر دانست.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه، نقش روسای مراکز را بعنوان متولیان و نمایندگان حوزه بهداشت و درمان شهرستان، در همسو کردن اهداف دانشگاه و مسئولان و افراد تاثرگذار شهری بسیار مهم و تاثیرگذار خواند.

معاون درمان دانشگاه اظهار داشت: وضعیت مراکز درمانی در شهرستان های تابعه دانشگاه وقتی به صورت واحد مورد ارزیابی قرار می گیرد، با مشکلاتی در حد مناطق محروم و کم برخوردار مواجه است، اما وقتی به صورت یک مجموعه تحلیل و ارزیابی می شود، امکانات و توانایی ارائه خدمات در حد یک کلان شهر را می توانیم داشته باشیم.

وی، بر توجه روسای شبکه بر شناسایی ظرفیت های موجود بویژه بکارگیری صحیح نیروهای متخصص درمانی استخدامی و همچنین جذب قانونی و هدفمند پزشکان فعال بخش خصوصی در بیمارستان های دانشگاهی تاکید کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: اهداف و دغدغه مدیران ستادی و صف در دانشگاه برای توسعه خدمات حوزه سلامت برای همه شهرستان ها به یک اندازه است، از این رو مدیران شبکه های بهداشت و درمان بعنوان نمایندگان دانشگاه در شهرستان ها می بایست از ظرفیت های مدیران، مسئولین و خیرین شهری برای تحقق این هدف تلاش کنند.

دکتر زندی، نظارت بر مراکز درمانی را یکی از وظایف شبکه های بهداشت و درمان عنوان کرد، و خواستار فعال شدن بیشتر بخش نظارتی حوزه درمان در شبکه ها شد.

معاون درمان دانشگاه در خاتمه با تاکید بسیار بر قانون مداری در مجموعه تحت سرپرستی، اظهار داشت: شناسایی سیاست های کلان کشور و هدفگذاری مجموعه تحت پوشش یک اولویت است، زیرا با شناسایی این سیاست ها می توانیم از حمایت های مدیران بالادستی بهره بیشتری داشته باشیم.

گفتنی است معاون درمان دانشگاه به منظور دستیابی به یک راهکار مناسب در استفاده از ظرفیت های موجود درمانی در شهرستان های تابعه، نشستی را روسای شبکه های بهداشت و درمان و بیمارستان های شهرستان های ورامین، قرچک، پاکدشت و پیشوا برگزار کرد.

شایان ذکر است نشست مذکور در روز سه شنبه 3 آبان ماه 1401 در معاونت درمان برگزار شد، و مشکلات و راهکارهای لازم درخصوص توسعه ارائه خدمات درمانی با بهره گیری از ظرفیت های موجود مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.