• تاریخ انتشار : 1399/12/27 - 15:38
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی

خدمت رسانی بیمارستان های تابعه دانشگاه به 214 مصدوم مراسم چهارشنبه آخر سال/ افزایش 4 برابری مصدومین نسبت به سال گذشته

دکتر امیر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه از خدمت رسانی بیمارستان های تابعه دانشگاه به 214 مصدوم مراسم چهارشنبه سوری آخر سال خبر داد.

خدمت رسانی بیمارستان های تابعه دانشگاه به 214 مصدوم مراسم چهارشنبه آخر سال

دکتر امیر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه از خدمت رسانی بیمارستان های تابعه دانشگاه به 214 مصدوم مراسم چهارشنبه سوری آخرسال خبر داد.

دکتر هاشمی در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت:از 214 مصدوم مراجعه کننده به بیمارستان های تابعه تعداد 160 نفر آقا و 54 نفر خانم هستند، که از این تعداد 47 نفر بستری و 167 نفر با استفاده از خدمات سرپایی درمان شدند.

وی با اشاره به اینکه 40 درصد مصدومین افرد 6 تا 18 سال بوده اند، افزود: در حوزه استحفاظی تحت پوشش این دانشگاه امسال در حوادث چهارشنبه آخر سال، 28 مورد قطع عضو، 57 مورد بر اثر ترومای چشم و الباقی بر اثر سوختگی و سایر جراحات مراجعه و از خدمات تخصصی بیمارستان ها بهره مند شده اند.

دکتر هاشمی خاطر نشان کرد:  متاسفانه امسال دو هموطن 18 و 31  ساله بر اثر انفجار ناشی از  وسایل محترقه فوت کرده است. همچنین متاسفانه از نظر تعداد مصدومین نسبت به سال گذشته با افزایش 4 برابری روبرو بروده ایم.

وی با اشاره به پایان سال و فرا رسیدن نوروز باستانی، یادآورر شد: تعداد بالای مصدومین در شرایط وجود بیماری کووید 19 بار دو چندان برای کادر درمانی داست. تعطیلات نوروزی را در پیش رو داریم. و از مردم خواهش می کنم سلامتی خود و خانواده شان را جدی بگیرند و از سفرهای غیرضرور خودداری کنند.

دکتر هاشمی در خاتمه ضمن تبریک سال جدید و تاکید مجدد بر رعایت اصول بهداشتی از سوی مردم، از زحمات شبانه روزی کادر درمانی در پیشگیری و درمان بیماری کرونا، بویژه زحمات بی شائبه رئیس بیمارستان و کادر درمانی بیمارستان 15 خرداد در شب مذکور، تشکر و قدردانی کرد.