• تاریخ انتشار : 1398/07/01 - 14:53

شورای مدیران پرستاری بیمارستان های دانشگاهی تابعه در معاونت درمان برگزار شد

شورای مدیران پرستاری بیمارستان های دانشگاهی تابعه با حضور دکتر هاشمی سرپرست معاونت فنی حوزه معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

شورای مدیران پرستاری بیمارستان های دانشگاهی تابعه در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: شورای مدیران پرستاری بیمارستان های دانشگاهی تابعه با حضور دکتر هاشمی سرپرست معاونت فنی حوزه معاونت درمان دانشگاه در روز ­شنبه 30  شهریور برگزار شد.

جلسه مذکور با حضور دکتر عظیمی مدیر پرستاری دانشگاه، مدیران و کارشناسان معاونت درمان و مدیران پرستاری بیمارستان های دانشگاهی در سالن اجتماعات معاونت درمان تشکیل شد.

ضرورت اشراف کامل مدیران پرستاری و سوپروایزها به سامانه HIM  ، ضرورت فعالیت شبانه روزی واحدهای رادیولوژی، سونوگرافی و سی تی اسکن مستقر در اورژانس، حضور دائم سوپروایزر اورژانس در اورژانس مراکز، نظارت سرپرستاران بر عملکرد منشی­ بخش­ها و نظارت کامل سوپروایرزها در راند بخش­ها در ارائه مراقبت­های پرستاری با کیفیت و رضایت­مندی ارباب رجوع از مهمترین مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

ثبت اطلاعات بخش­های جدید در پروانه مرکز ثبت اطلاعات مادران پرخطر در سامانهMCMC، ثبت تعداد سزارین و ذکر علت آن در سامانه HIM، تکمیل و ارسال آمار شش­ماهه ترویج زایمان، ثبت عملکرد پزشکان در سامانه­های دکتر WorksوHIMتوسط مدیریت پرستاری بر اجرای صحیح آنها تاکید شد.

همچنین مدیران حوزه معاونت درمان بر ارسال به موقع گزارش وقایع ناخواسته مطابق فرآیند از پیش تعیین شده و کنترل حضور پرسنل معرفی شده در کلاس های آموزشی ارائه شده از سوی این معاونت نیز تاکید کردند.

در خاتمه ضمن تقدیر و تشکر از مدیران پرستاری پیشین بیمارستان های سوم شعبان شهرستان دماوند و امام خمینی(ره) شهرستان فیروزکوه، مدیران پرستاری جدید به مدیران مجموعه معرفی شدند.