• تاریخ انتشار : 1397/05/02 - 13:56

مشکلات مدیران پرستاری بیمارستان ها با حضور معاونین درمان و توسعه بررسی شد

مشکلات مدیران پرستاری بیمارستان های دانشگاهی تابعه با حضور دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان و دکتر علی شهرامی معاون توسعه منابع بررسی شد

مشکلات مدیران پرستاری بیمارستان ها با حضور معاونین درمان و توسعه بررسی شد

روابط عمومی معاونت درمان: مشکلات مدیران پرستاری بیمارستان های دانشگاهی تابعه با حضور دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان و دکتر علی شهرامی معاون توسعه منابع در روز یکشنبه 31 تیر ماه در معاونت درمان بررسی شد.

در این نشست که آقای دکتر ماهر مشاور رئیس دانشگاه در امور سرمایه گذاری و مشارکت های اقتصادی، دکتر خادمی مدیریت توسعه سرمایه انسانی، دکتر معززی معاون فنی معاونت درمان، خانم دکتر عظیمی مدیر پرستاری دانشگاه، خانم عقیقی رئیس اداره مامایی، اعضا کار گروه بهره وری دانشگاه و مدیران پرستاری نیزحضور داشتند، مدیران پرستاری به بیان مشکلات مراکز خود در حوزه منابع انسانی، استاندارد نحوه محاسبه نیروی کادر پرستاری، رعایت کیفیت در ارائه خدمات پرستاری، رعایت الزامات اعتباربخشی، نحوه پرداخت اضافه کار و کارانه  پرداختند.

دکتر میرهاشمی ضمن ارائه آماری از میزان هزینه های نیروهای درمانی در دانشگاه و نسبت نیرو به تخت مراکز تابعه در مقایسه با دانشگاه های علوم پزشکی ایران و تهران، بر افزایش بهره وری کادر درمانی و کیفیت خدمات ارائه شدهتاکید کرد.

معاون درمان دانشگاه خاطرنشان کرد: معاونت درمان بعنوان حامی حوزه درمان پیگیر مشکلات و تسهیل خواسته های پرسنل و بیمارستان هاست، و تنها با همفکری و مشورت معاونت بعنوان یک واحد ستادی و بیمارستان ها بعنوان مجری، می تواند در ارتقاء خدمات درمانی گام برداشت.

دکتر شهرامی نیز با اشاره به اینکه هزینه نیروی انسانی در هر سازمان بخصوص دانشگاه  70 درصد کل هزینه است، ساماندهی نیروی انسانی را از اهداف دانشگاه اعلام کردند.

دکتر خادمی نیز ضمن پاسخ به سوالات، پیگیری مشکلات و ساماندهی نیروی انسانی را از اهداف دانشگاه دانست و مبنای محاسبه نیروی پرستاری را  استانداردهای مورد نظر دانشگاه عنوان کرد.

در خاتمه مقرر شد برای تعیین شاخص اختصاصی نسبت نیرو به تخت هر مرکز، کارگروهی شامل کمیته بهره وری دانشگاه، مدیریت پرستاری و مدیران مراکز تشکیل شود.

در ادامه مدیر پرستاری دانشگاه در نشستی جداگانه با مدیران پرستاری، ضمن ارائه آماری از نسبت پرستار به تخت مراکز تابعه، راهکارهایی در خصوص مدیریت نیرو ارائه کرد.