• تاریخ انتشار : 1394/03/06 - 13:22

اولین جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران در سال 94 برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان : اولین جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران با حضور دکتر امامی رضوی قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه ها سه شنبه 5 خرداد 1394 برگزار شد.

اولین جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران در سال 94 برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: اولین جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران با حضور دکتر امامی رضوی قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه ها سه شنبه 5 خرداد 1394 برگزار شد.

در این جلسه که رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، معاون آموزشی، درمان و توسعه دانشگاه علوم پزشکی ایران، معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی، مدیرکل انتقال خون استان تهران، مدیر کل بیمه سلامت استان تهران، معاونین درمان سازمان تامین اجتماعی و دانشگاه بهزیستی و توانبخشی استان تهران و دیگر مدیران ستادی طرح تحول نظام سلامت در پایتخت حضور داشتند.

دکتر امامی رضوی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه درخصوص اجرای نظام پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: برای یکنواختی در نظام پرداختی در بیمارستان ها، اجرا و نصب سامانه قاصدک در کلیه بیمارستان های کشور باید به اجرا درآید، و در حال حاضر در هفت استان قم، فارس، یزد، همدان، البرز، کردستان این برنامه در همه بیمارستان های استان در حال اجرا است.

ایشان خاطر نشان کرد: با رفع کلیه مشکلات و ابهامات سامانه قاصدک، در شش ماهه دوم سال 94 کلیه نظام پرداخت بیمارستان ها در کل کشور با اطلاعات مندرج در این سامانه محاسبه می شود.

دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر ستاد طرح تحول نظام سلامت استان با مطرح کردن مشکلاتی که با بیمه های پایه در زمینه های افزایش کسورات خدمات بیمه یی، مشکلات بیماران مجهول الهویه و غیره وجود دارد و ارائه توضیحاتی توسط مدیران حوزه بیمه یی استان؛ مقرر شد یک جلسه تخصصی در جهت رفع مشکلات مطرح شده با حضور معاونین درمان سه دانشگاه و مدیران کل بیمه های پایه استان برگزار شود.

در ادامه پیرامون تعداد و نحوه حضور پزشکان مقیم و برخی از ابهامات موجود در اجرای بسته مقیمی، بحث و تبادل نظر شد، که مقرر شد با هماهنگی معاونین درمان سه دانشگاه مستقر در پایتخت، خواسته ها و پیشنهاد ها را جهت تایید به ستاد کشوری ارسال کنند.

خانم گنجه یی مدیر پرستاری دانشگاه ایران ضمن بیان مطالبی پیرامون کمبود کادر پرستاری خصوصا بهیار و کمک بهیار در بیمارستان ها خواستار جذب تعدادی کمک بهیار و بهیار شدند، که در ادامه بحث مقرر شد معاونین درمان درخواست های جذب کادر پرستاری  خود را بصورت منسجم تهیه و به ستاد طرح تحول کشور ارسال کنند.

• کد خبر : 20195