• تاریخ انتشار : 1395/01/05 - 16:38

بازدید از سامانه ۱۵۹۰ و بیمارستان های مدرس و لبافی نژاد

در پنجمین روز از عید نوروز تعدادی دیگر از مراکز درمانی توسط مدیران و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مورد بازدید و سرکشی قرار گرفتند.

بازدید از سامانه ۱۵۹۰ و بیمارستان های مدرس و لبافی نژاد

دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در این روز از ستاد مشترک استان تهران وسامانه 1590 بمنظور بررسی عملکرد پزشکان وکارشناسان  در روند رسیدگی به شکایات مراجعین به مراکز درمانی و اورژانس 115و آمبولانس های خصوصی بازدید بعمل آورد.

در این بازدید سرزده دکتر رحمانی ضمن تبریک سال نو و قدردانی از زحمات شبانه روزی آنها روند پاسخگویی به شکایات و ارجاع بیماران   وبازدید های  انجام شده توسط کارشناسان را مورد ارزیابی قرار داد.

همچنین دکتر محمد پالش مشلور رییس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه نیز با حضور در بخشهای مختلف اورژانس، ICU ، CCU و بخشهای بستری بیمارستانهای مدرس و لبافی نژاد از نزدیک نحوه خدمات رسانی به بیماران را بررسی کرد.

بازدید سرزده نوروزی از بیمارستانهای شهدای تجریش، طالقانی و شهید مفتح ورامین نیز در همین روز توسط کارشناسان معاونت درمان دانشگاه شهید بهشتی بعمل آمد.