• تاریخ انتشار : 1394/03/29 - 18:48

بازدید دکتر پیوندی از روند اجرای چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری استان تهران

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر علی اصغر پیوندی رییس هیات اجرایی انتخابات نظام پرستاری استان تهران درخصوص تمهیدات صورت گرفته در چهارمین دوره این انتخابات گفت....

بازدید دکتر پیوندی از روند اجرای چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری استان تهران

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر علی اصغر پیوندی رییس هیات اجرایی انتخابات نظام پرستاری استان تهران گفت: استان تهران با توجه به گستردگی جغرافیایی و تعداد نیروی انسانی، بیشترین تعداد صندوق ها را دارد.

وی افزود: برای اجرای هر چه بهتر این انتخابات تعداد 14 صندوق ثابت در بیمارستان های دولتی و غیر دولتی و همچنین 12 صندوق سیار  که 105 بیمارستان را تحت پوشش قرار می دهند پیش بینی شده است. همچنین دو صندوق ثابت نیز در شهرستان های فیروزکوه و دماوند مستقر شده است.

دکتر پیوندی درخصوص اعلام زمان نتیجه انتخابات گفت: این انتخابات از 8 صبح شروع و تا ساعت 18 امروز ادامه خواهد داشت و در صورت نیاز با هماهنگی ستاد مرکزی قابل تمدید خواهد بود؛ و بعد از پایان انتخابات آراء در محل شمارش و نتایج صندوق ها به ستاد مرکزی فرستاده می شود. و در سریعترین زمان ممکن نتایج اولیه انتخابات اعلام می شود.

وی با اعلام این مطلب که، در حال حاضر تعداد 55 نفر از کاندیدها در انتخابات استان تهران در حال رقابت هستند، از پرستاران خواست  تا با شرکت در این انتخابات در بهبود و ارتقاء آینده کاری خود دخیل باشند.

گفتنی است دکتر پیوندی به همراه دکتر امامی رضوی و جمعی از مدیران، از بیمارستان های سینا، حضرت رسول اکرم (ص)، میلاد، خاتم الانبیاء(ص) و شهداء تجریش بازدید کردند و از نزدیک در جریان روند انتخابات قرار گرفتند.

• کد خبر : 20807