• تاریخ انتشار : 1397/04/23 - 12:41
معاون فنی درمان در نشستی با مدیران بیمارستان کودکان مفید:

باید در کنار یکدیگر برای بهبود خدمات درمانی تلاش کنیم

وضعیت خدمت رسانی بیمارستان کودکان مفید با حضور دکتر سیدمهدی معززی معاون فنی معاونت درمان مورد بررسی قرار گرفت

باید در کنار یکدیگر برای بهبود خدمات درمانی تلاش کنیم

روابط عمومی معاونت درمان: وضعیت خدمت رسانی بیمارستان کودکان مفید با حضور دکتر سیدمهدی معززی معاون فنی معاونت درمان در روز سه شنبه 19 تیرماه مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست که خانم دکتر نوربخش مدیر تعالی بالینی و بیمارستانی، دکتر امیر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، خانم دکتر عظیمی مدیر پرستاری دانشگاه، رئیس، مدیر بیمارستان، مدیر پرستاری و معاون درمان بیمارستان و جمعی از کارشناسان حوزه معاونت درمان حضور داشتند، نتایج بازدید کارشناسی حوزه معاونت درمان مطرح و پیرامون آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

دکتر معززی با اشاره به اینکه معاونت درمان به عنوان واحد ستادی همیشه بعنوان یک بازوی پرتوان در کنار بیمارستان ها است، خاطرنشان کرد: عملکرد بیمارستان ها از معاونت درمان مجزا نیست، و باید در کنار یکدیگر برای بهبود خدمات درمانی در سطح دانشگاه تلاش کنیم.

وی بازدید های کارشناسی را اقدامی برای تسریع شناسایی و رفع موانع بهبود خدمات عنوان کرد، و از مدیران بیمارستانی خواست تا با جدیت و همکاری برای این تعامل مثبت گام بردارند.

سپس مشکلاتی در زمینه اورژانس، پرستاری، تجهیزات پزشکی، مددکاری، بیماری های خاص و ایمنی بیمار که در بازدید روز یکشنبه 9 اردیبهشت ماه توسط کارشناسان این معاونت جمع آوری و متعاقب آن به بیمارستان کودکان مفید اعلام شده بود، مطرح و پس از بحث و بررسی های لازم، راهکارهای اجرایی برای مشکلات موجود در دستور کار مدیران بیمارستان قرار گرفت.

گفتنی است کارشناسان حوزه معاونت درمان از بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بصورت سرزده و در قالب یک برنامه مدون بازدید می کنند، و نقاط قوت و ضعف بیمارستان را شناسایی و به اطلاع بیمارستان می رسانند.

همچنین پس از اعلام نتایج کارشناسی به بیمارستان، در صورت وجود مشکلاتی که تعامل بیشتر با معاونت درمان را می طلبد، در نشستی راهکارهای لازم مورد بررسی قرار می گیرد.