• تاریخ انتشار : 1395/09/14 - 10:39

برگزاری دومین همایش آموزش اعتباربخشی بیمارستانی توسط معاونت درمان دانشگاه

برگزاری دومین همایش آموزش اعتباربخشی بیمارستانی توسط معاونت درمان دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: دومین همایش آموزش اعتباربخشی بیمارستانی توسط اداره اعتباربخشی معاونت درمان در سالن قائم بیمارستان کودکان مفید در روز شنبه 13 آذرماه برگزار شد.

این همایش که با حضور 148 نفر از مدیرانپرستاری و مسئولین بهبود کیفیت بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه حضور داشتند، دکتر عاصمی رییس اداره اعتباربخشی معاونت درمان ضمن بیان کلیاتی از دور سوم اعتباربخشی بیمارستانی، به بیان تفاوت های دور سوم با دور قبلی اعتباربخشی پرداختند.

در ادامه همراه با تشکیل پانل پرسش و پاسخ، کارشناسان اداره اعتباربخشی و پرستاری معاونت درمان به پرسش های شرکت کنندگان پاسخ دادند.

در خاتمه مقرر شد پاسخ برخی از سوالات پس از استعلام از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بصورت کتبی به بیمارستان ها ارسال شود.