• تاریخ انتشار : 1397/04/24 - 10:46

جلسه تاسیس موسسات خیریه بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد

جلسه « تاسیس موسسات خیریه بیمارستانی با حضور دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه، دکتر خدادوست معاون اجتماعی دانشگاه، دکتر اشراقی رییس اداره موسسات خیریه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت برگزار شد

جلسه تاسیس موسسات خیریه بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد

معاونت درمان: جلسه « تاسیس موسسات خیریه بیمارستانی با حضور دکتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه، دکتر خدادوست معاون اجتماعی دانشگاه، دکتر اشراقی رییس اداره موسسات خیریه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت و جمعی از روسا، مدیران و مددکاران بیمارستانها و مراکزتابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روز چهارشنبه 20 تیرماه برگزار شد.

در این نشست که مسایل مربوط به تاسیس و راه اندازی موسسات خیریه بیمارستانی و انجمن های حمایت از مراکز پزشکی و بیمارستانهای دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت؛ معاون درمان دانشگاه با اشاره به اهمیت بهره گیری از مسوولیت های قانونی، اخلاقی و شرعی توسط مدیران بر لزوم بهره برداری بهینه از منابع خیرین تاکید کرد.

دکتر میرهاشمی با اشاره به منابع مالی محدود در کشور و حوزه درمان گفت: باید در خدمت همه مردم باشیم و از همه ظرفیت های مادی، انسانی و تجهیزاتی به عنوان سرمایه های بزرگ استفاده کنیم.

وی بی توجهی به نحوه استفاده از منابع را مورد انتقاد قرار داد و گفت: باید با تکیه بر امکانات موجود و جذب حمایت های خیرین ضمن رفع مشکلات حوزه سلامت، برای مردم کشور شرایط ایده آلی را فراهم کنیم.

معاون درمان ادامه داد: باید در هرعرصه و جایگاهی که خدمت می کنیم، نگاه ما به مجموعه دانشگاه و حمایت های خیرین نگاهی کلی باشد تا دراین مسیر ضمن بهرمندی از افراد توانمند و متخصص میزان بازدهی و بهره وری را بالابریم و به رشد و شکوفایی نظام سلامت کمک کنیم.

وی گفت: چنانچه برای جذب منابع خیرین فکر و ایده ای منسجم نداشته باشیم تفکر ما مردود است و برای دستیابی به این مهم باید فعالیت و مشارکت اجتماعی در این خصوص را در دانشگاه اجرایی کنیم.

دکتر خدادوست معاون اجتماعی دانشگاه نیز در این نشست با اشاره به تاریخچه سنت حسنه وقف اظهار داشت: گذشتن از داشته‌های مادی و مشارکت جمعی در وقف‌های درمانی یکی از راه‌هایی است که می‌تواند گره‌گشای بسیاری از مشکلات بیماران چشم‌انتظار نجات باشد.

وی گفت: تاسیس و راه اندازی موسسات خیریه بیمارستانی اگر چنانچه به درستی هدایت شود می تواند موجبات رفع بسیاری از مشکلات روزمره بیمارستانی را فراهم آورد.

در ادامه این جلسه دکتر اشراقی رییس اداره موسسات خیریه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت گفت: با هدایت نیات واقفان به سمت نیازهای جامعه می توان در رفع بخش بزرگی از مشکلات و گرفتاری ها سهیم بود. به همین منظور حضور مدیریتی تلاشگر، مشارکت مردم ، شرکای اجتماعی و کارگزاران نظام سلامت کارگشا خواهد بود.

رییس اداره موسسات خیریه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت راه اندازی موسسات قانونی خیریه بیمارستانی، در مسیری شفاف و قابل پیگیری و همچنین بهرمندی از سهم مشارکتی مردمی و منابع خیرین را امری ضروری دانست.