• تاریخ انتشار : 1394/04/02 - 08:40
  • بازدید : 2031

رشد 70 درصدی آرای انتخابات چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری نسبت به دوره پيشين در استان تهران

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر پیوندی رییس دانشگاه و رییس هیات اجرایی چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری استان تهران اعلام کرد: ميزان مشاركت پرستاران در اين دوره از انتخابات نظام پرستاری در مقایسه با دوره قبل بيش از 70 درصد در استان تهران رشد داشته است.

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر پیوندی رییس دانشگاه و رییس هیات اجرایی چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری استان تهران اعلام کرد: ميزان مشاركت پرستاران در اين دوره از انتخابات نظام پرستاری در مقایسه با دوره قبل بيش از 70 درصد در استان تهران رشد داشته است.

وی اظهار داشت: چهارمين دوره انتخابات نظام پرستاري از ساعت هشت صبح جمعه 29 خردادماه بصورت همزمان در استان تهران (شهرستان هاي تهران،‌ ورامين، اسلامشهر و شهريار)  آغاز شد و  با تمديد وقت تا ساعت 21 ادامه يافت.

رییس هیات اجرایی چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری استان تهران  در ادامه گفت: در شهرستان تهران این انتخابات در  14 صندوق ثابت و 12 صندوق سيار و همچنين در دو شهر فيروزكوه و دماوند برگزار شد.

دکتر پیوندی افزود: در اين  انتخابات مشمولان ماده 16آئين نامه نظام پرستاري شامل پرستاران، كاردانان و كارشناسان اتاق عمل وهوشبري و بهياران و فوريت هاي پزشكي و ...  عضو سازمان نظام پرستاری(دارای كارت عضويت این سازمان) شركت کرده و آراء خود را به صندوق ریختند.

رییس دانشگاه خاطرنشان کرد: دراین دوره از انتخابات نظام پرستاری، هر يك از راي دهندگان مي توانستند شش پرستار، دو بهيار و یک كاردان يا كارشناس هوشبري يا اتاق عمل را انتخاب کنند.

دکتر پیوندی با اشاره به افزایش مشاركت پرستاران در اين دوره از انتخابات نظام پرستاری گفت: ميزان مشاركت پرستاران در اين دوره از انتخابات نظام پرستاری در مقایسه با دوره قبل بيش از 70 درصد در كل استان رشد داشته است.

رییس هیات اجرایی چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری استان تهران در خاتمه خاطرنشان کرد: تعداد آرای اخذ شده در استان تهران 2412 رای بوده است که از این تعداد 2178 رای مربوطه به شهر تهران، 70 رای مربوط به  شهرستان ورامین ، 63 رای مربوط به  شهرستان اسلامشهر و  101 رای نیز مربوط به شهرستان شهریار بوده است.

• کد خبر : 20954