• تاریخ انتشار : 1394/07/26 - 12:19

سی و یکمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادران باردار در معاونت درمان تشکیل شد

روابط عمومی معاونت درمان: سی و یکمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ ومیر مادران باردار در راستای اجرای نظام مراقبت مرگ مادری در روز سه شنبه 21 مهرماه 94 در معاونت درمان برگزار شد.

روابط عمومی معاونت درمان: سی  و یکمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ  ومیر مادران  باردار  در راستای اجرای نظام مراقبت مرگ مادری در روز سه شنبه 21 مهرماه 94 در این معاونت برگزار شد.

در این جلسه دكتر رضايي مشاور اجرايي معاونت درمان، دکتر موسوی معاون بالینی و تشریح  پزشکی قانونی استان تهران، دکتر حسینی مدیر گروه زنان و دکتر اهدایی وند مدیر گروه بهداشت خانواده، اساتید دانشگاه و کارشناسان معاونت های بهداشت، درمان و آموزش حضور داشتند.

در ابتدا پس از معارفه همكاران مراكز، دكتر رضایی درخصوص کلیات نظام مراقبت مرگ مادر در دانشگاه  و شاخص MMR در کشورهای توسعه یافته و درحال توسعه مطالبی را بیان کرد.

در ادامه اساتید به  بررسی علل مرگ پنج مادر باردار  در حوزه  دانشگاه پرداختند و راهکارهای کاهش مرگ مادر به بحث و تبادل نظر قرار گرفت .