• تاریخ انتشار : 1394/07/26 - 12:23

شورای مدیران با حضور دکتر رحمانی معاون درمان برگزار شد / درآمد بیمارستان ها با افزایش سطح خدمت رسانی افزایش یابد

روابط عمومی معاونت درمان: نشست شورای مدیران با حضور دکتر رحمانی معاون درمان و کلیه مدیران حوزه این معاونت در روز سه شنبه 21 مهرماه 94 برگزار شد.

دکتر رحمانی معاون درمان در این نشست ضمن تاکید بر افزایش ساعات کاری کلیه بخش های بیمارستانی خاطر نشان کرد: سیاست کلی بر این اصل قرار گرفته است که بیمارستان ها حجم خدمات رسانی را با هدف رضایت هر چه بیشتر بیماران افزایش دهند؛ و در این راستا تلاش در جهت افزایش درآمد بیمارستان ها نیز یکی از مهمترین عواملی است که در تحولات باید به آن توجه شود.

وی گفت: بخش هایی که صرفه اقتصادی برای بیمارستان ها و همچنین توان خدمت رسانی مناسب به بیماران را  ندارند باید با یک برنامه ریزی صحیح به سمت واگذاری به بخش خصوصی پیش رود.

معاون درمان ضمن تاکید بر برقراری ارتباط مراکز بهداشتی و درمانی سطح یک با مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی گفت: با انجام یک بررسی دقیق بتوانیم مسیری را برای ارتباط بین مراکز سطح یک با بیمارستان ها ایجاد کنیم؛ و در این مسیر مشکلاتی که با بیمه های پایه در پرداخت به پزشکان هیات علمی شاغل در این مرکز وجود دارد، برطرف کنیم.

در این نشست بعد از ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط مدیران حوزه معاونت درمان، پیرامون گزارش های مطرح شده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در خاتمه این نشست دکتر رحمانی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات دکتر لیلا عظیمی، ابلاغ حکم دکتر فریبا ملا جعفری بعنوان سرپرست اداره اقتصاد درمان و استاندارد فن آوری سلامت را اعطا کرد.