• تاریخ انتشار : 1394/11/21 - 16:39

عملیات عمرانی کلینیک ویژه بیمارستان امام خمینی (ره) فیروزکوه آغاز شد

در مراسمی با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه و جمعی از مسوولان شهرستان عملیات اجرایی پروژه کلینیک ویژه بیمارستان امام خمینی(ره) چهارشنبه 21 بهمن ماه آغاز شد.

عملیات عمرانی کلینیک ویژه بیمارستان امام خمینی (ره) فیروزکوه آغاز شد

روابط عمومی معاونت درمان: در مراسمی با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه و جمعی از مسوولان شهرستان عملیات اجرایی پروژه کلینیک ویژه بیمارستان امام خمینی(ره) چهارشنبه 21 بهمن ماه آغاز شد.

به گفته دکتر وزیریان رییس بیمارستان امام خمینی(ره) فیروزکوه، این کلینیک ویژه در دو طبقه، با مساحت 750 متر مربع و اعتبار 18 میلیارد ریال در مدت 6 ماه احداث می شود تا به ارایه خدمات لازم به مراجعان و مردم منطقه بپردازد.

در نشستی در حاشیه این مراسم  با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه، دکتر معززی معاون اجرایی معاون درمان و  مدیران و مسوولان بیمارستان درخصوص مسایل و مشکلات بیمارستان  بحث و بررسی صورت گرفت و راهکارها و پیشنهاداتی نیز ارایه شد.

در خاتمه مراسم دکتر رحمانی از بخشهای مختلف این بیمارستان بازدید کرد و ضمن عیادت و دلجویی از بیماران بستری برای آنان سلامتی و شفای عاجل آرزو کرد.