• تاریخ انتشار : 1394/03/09 - 09:03

قابل توجه فارغ التحصیلان رشته علوم آزمایشگاهی -مقطع کاردانی و کارشناسی متقاضی انجام طرح نیروی انسانی

روابط عمومی معاونت درمان: ثبت نام متقاضیان انجام طرح نیروی انسانی رشته های مختلف از جمله علوم آزمایشگاهی از خرداد ماه بصورت الکترونیکی انجام می شود.

با راه اندازی سامانه الکترونیکی ثبت نام متقاضیان انجام طرح نیروی انسان،فارغ التحصیلان می توانند تا پایان خرداد ماه از طریق این سامانه با مراجعه به آدرس Http//www.emp.sbmu.ac.ir/empجهت شرکت در آزمون طرح نیروی انسانی رشته علوم آزمایشگاهی ثبت نام و مدارک خود را اسکن نمایند.

با ثبت نام در این سامانه و انجام بررسی توسط اداره نیروی انسانی دانشگاه، فارغ التحصیلان میتوانند در آزمون طرح مربوط به فصل تابستان شرکت نمایند.

گفتنی است تاریخ آزمون فصل تابستان درروز سه شنبه مورخ 9 تیر سال جاری ساعت 10 صبح در سالن جلسات معاونت درمان برگزار می گردد؛ همچنین منابع درسی آزمون از دروس تخصصی است.

مکان آزمون: خیابان حافظ نرسیده به خیابان جمهوری، ساختمان سابق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، طبقه 6 ،معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ؛ تلفن : 66701746

• کد خبر : 20176